Kolik mate orchidejek?
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kolik mate orchidejek?
Seznam je na http://www.orchidey.estranky.cz/
Při osobní návštěvě v HK by se našly na prodej nějaké semenáče, hlavně teplomilné primární hybridy. Nezakořeněné doprovodné rostliny zdarma.
Při osobní návštěvě v HK by se našly na prodej nějaké semenáče, hlavně teplomilné primární hybridy. Nezakořeněné doprovodné rostliny zdarma.
- Danicka
- Kontaktovat uživatele:
to tommy: myslela jsem Mospilan.Nektere se zlepsily.Mit hodne ruznych druhu je lepsi nez 30 Phalenaku,ale i ty pokud pravidelne a pekne kvetou,tak je to super. Karlos- ja na orchidky mluvim a taky me nechtej poslouchat-zadny vyhony.Mluvim na ne hlavne kdyz je koupu.
-
vedana
- Kontaktovat uživatele:
Tak já se Daničko také přidám, jsem pěstitel začátečník a mám jen parapety, naštěstí dosti velké. Momentálně mám 90 rostlin, převážně komerčních hybridů Phalaenopsisů, s těmi jsem začínala a na nich se učila. Teď se specializuji na miniphalaenopsis, experimentuji s miltoniopsisy a začínám pěstovat střevíčníky. Poměrně se jim daří a zvažuji, zda se časem těch opravdu velikých Phalaenopsisů nevzdám.Všechny ale bohatě kvetou, tak to bude asi pro mne těžké.
tak já včera počítala:-) cca 65
a to nepočítám keiky na dendrobkách...tech je tam asi deset.... mam hodne phalenopsisů, pak dendrobia nobile, oncidka, dendr. phal. proste plno
přítel mi na ně udělal skvělou vychytávku, kryt na topení, jakoby schody, a na tom je mam...ted uvažuji že bychom to mohli ještě prodloužit:-) až bude čásek hodím sem nějakou fotku....
Njanka píše:tak já včera počítala:-) cca 65a to nepočítám keiky na dendrobkách...tech je tam asi deset.... mam hodne phalenopsisů, pak dendrobia nobile, oncidka, dendr. phal. proste plno
přítel mi na ně udělal skvělou vychytávku, kryt na topení, jakoby schody, a na tom je mam...ted uvažuji že bychom to mohli ještě prodloužit:-) až bude čásek hodím sem nějakou fotku....
Jo jo jo,taky plánuju pod střešní okna v obýváku něco jako schody a chci na to i kolečka,aby se to dalo snadno odtáhnout,když se myjí okna ,vytírá a tak.Už to mám i celkem vymyšlené,jen se na to vrhnout.
Já je také nepočítám. Je to něco kolem 100 až 120 rostlin. Doma nemám skoro nic, naštěstí můžu pěstovat v práci 
Nic není nemožné.
- miro
- Kontaktovat uživatele:
no tady nevim presny pocet ale pres 100 to uz asi je
)
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
- hanafaranova
Já jich mám maličko, asi 15, ještě testuji své možnosti a rodinnou toleranci. Hana
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Přiznávám -nevím
Kolikrát si říkám udělám si seznam rostlin pak budu vědět i počet.No jsem bordelář