Tak som sa rozhodla
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak som sa rozhodla
Náhodou!!Moc pěkná sbírka,at se daří!!!

- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Taky se připojuju, ať ti to hezky roste.
Moje sbírka taky není světoborná, spíš začátečnická, ale mám hroznou radost, když mi něco vykvete a já se můžu pochlubit. Taky taky chlub máš čím 
krásná sbírka, ať se jí daří, já mám ve své jen 12 orchidejí a z toho dvě jsou ve stádiu zachraňování a zrovna mi ani žádná nekvete, ale s dendrobiem phalaenopsis hybrid to vypadá zatím slibně, roste mu pomaloučku květní stvol
Som rada, že sa vám moja zbieročka páčila, dendrob. phal. sa u mňa darí najviacej, buď je to tak úplne nenáročná rastlinka, alebo veľmi vhodný byt 
Apolienka: Nevím jestli dendrob. phal. je nenáročná. Každopádně mě nikdy nešlo ani jedno. 4 zašly a to poslední jsem radši darovala. Občas mám pocit, že pokud někdo něco označí za jednoduché na pěstování, tak já to spolehlivě umučím - poslední můj příklad z praxe (ne orchidejářský) byly obyčejné jahody, které jsem ve finále sázela 3x než se chytly. Čím je to složitější, tím pro mě líp. Spíš si myslím, že jsi šikovná.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
nebuď skromná - vždycky je to rukama a láskou, co těm kytkám dávámeApolienka píše:Som rada, že sa vám moja zbieročka páčila, dendrob. phal. sa u mňa darí najviacej, buď je to tak úplne nenáročná rastlinka, alebo veľmi vhodný byt