Prodej...
Re: Prodej...
Pokud se nikdo neozve,měl bych o ni zájem,no nanejvýš příjdu o květy,pak se budu muset snažit,aby mi rozkvetla za rok.Adresu pošlu do soukromých zpráv.
ani jsem se neodvážila se ozvat, protože jste psal, že preferujete osobní odběr, jinak bych zájem měla. Ale jsem z ještě větší dálky než cernoseck a tak by kytička sotva došla v pořádku. Doufám cernoseck, že kytka dojde v pohodě a že pošleš foto květu.. .
Hodně štěstí H.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Většinou je to tak, že člověk míní .... a ono je to nakonec stejně všechno jinak.
Z toho plyne poučení, že se vždycky v případě zájmu vyplatí ozvat. V nejhorším případě dopadnete stejně jako Hanka s Věrou
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Moc děkuji za poslání katleje,přišla v pořádku,myslím,že bez jediného škrábanečku,taky byla pořádně zabalená.Jistě že pokud udrží květy,pochlubím se,i když né svým peřím.
Tak už rozkvetla,je nádherná,jen na té kvetoucí pahlíze se udělal nějaký hnědý flek,snad to není nějaká hniloba.Pokud by se to šířilo,co s tím?Zatím jsem to očistil a zasypal skořicí,může to být i otlak z přepravy,uvidíme.cernosekc píše:Moc děkuji za poslání katleje,přišla v pořádku,myslím,že bez jediného škrábanečku,taky byla pořádně zabalená.Jistě že pokud udrží květy,pochlubím se,i když né svým peřím.
No není to má zásluha,přišla i s poupaty.hanka2 píše:Páni ta je ohromná!Nádhera,gratuluju!!!
![]()
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Čestmíre,
fotka fleku by nebyla?
Hezký den
Pavel
fotka fleku by nebyla?
Hezký den
Pavel
Dobrý den,
měla bych zájem o Paphiopedium, dojedu si k Vám do práce pro ni, jestli je to možné v příštím týdnu. Nemáte dovolenou? Iva
měla bych zájem o Paphiopedium, dojedu si k Vám do práce pro ni, jestli je to možné v příštím týdnu. Nemáte dovolenou? Iva
Pavel prodává i pafíky? A že mi to nenapíše, ať mi něco zbyde až pojedu na výstavu....myslím do Brna...