Elsner orchideen
Re: Elsner orchideen
To je dobře,že to tak dopadlo,máš po starosti a pro ostatní dobrá zpráva,že je to dobrá firma
Marto, ze zahraničních to byli první u koho jsem objednávala,pak z Holandska,ale pelargonie.....VěraMarta1 píše:To je dobře,že to tak dopadlo,máš po starosti a pro ostatní dobrá zpráva,že je to dobrá firma
Mám ráda solidní lidi,solidní firmy....
Paphio, všimla jsem si. Na Fb mají na svých stránkách překrásná Paphiopedila 
Naposledy upravil(a) wiolan dne sob 17. lis 2012 18:48:08, celkem upraveno 1 x.
skoda, ze sa da platit len na ucet,
Na reči ma fascinuje to množstvo výrazov pre veci, ktoré neexistujú. Napríklad pravda, sloboda, spravodlivosť,...
Paphia i laelie byly od nich velmi pěkné,doufám,že identifikace bude také v pořádku.
to wiolan-jsem rád,že Ti to klaplo stejně,jako v mém případě...
Jinak- sice to sem nepatří- ale u Lukscheitera se už dá také platit Pay-Pal em...
to wiolan-jsem rád,že Ti to klaplo stejně,jako v mém případě...
Jinak- sice to sem nepatří- ale u Lukscheitera se už dá také platit Pay-Pal em...
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
u Elsner normálně platím také přes Paypal, ale vždy musím požádat o tento způsob platbybersekr píše:skoda, ze sa da platit len na ucet,
dik, tak to budem musiet skusit na jar
Na reči ma fascinuje to množstvo výrazov pre veci, ktoré neexistujú. Napríklad pravda, sloboda, spravodlivosť,...
Nevíte jestli nebrává p. Kacerovský orchideje i od Elsner? Chci objednat u pokojovek, ale jednu kytku nemají, ale našla jsem ji právě u Elsner, že by se po ní mrknul
... Jinak bych to odložila až na samostatnou objednávku, ale to se mi moc nechce.