Paphiopedilum haynaldianum
Re: Paphiopedilum haynaldianum
Už jsem o něm psal jinde,je od Popowa (loni v dubnu).Můj první vícekvětý papučník,takže radost veliká,i když květy budou asi jenom tři...
Na tohle focení se veeelmi těším... 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tohle pafíčko se mě líbí ale pro moji zz moc teplý tak jsem si koupila křížení Paphiopedilum haynaldianum x gratrixianum jako co z toho vyleze :)a třeba vydrží zatim roste a nic jiného nedělá.
Tak to je něco 
Haki, haynaldianum je k teplotám dost tolerantní, roste dobře i v chladnějších podmínkách. Z vícekvětých jsou to ještě Paph. parishii a dianthum.HAKI píše:Tohle pafíčko se mě líbí ale pro moji zz moc teplý tak jsem si koupila křížení Paphiopedilum haynaldianum x gratrixianum jako co z toho vyleze :)a třeba vydrží zatim roste a nic jiného nedělá.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Radku to mě říkáte teď před Drážďanama ojééé--no ale nějaký euříčka mám z minula to já jsem spořivá ....
jo tak dík.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Musím to vykecat .Měla jsem příležitost získat od Orchid Inn, Ltd. pafíčka. Bylo to lákavé protože kytky nešly poštou.A tak i já mám konečně Paphiopedilum haynaldianum je to kytka uplně vpravo no musela jsem asi být hodně hodná protože pafíčka jsou nádherný.Teď to je teda už na mě .....
Krásný, veliký rostliny ! 
To jsou nadherny kousky,Lipo
Krásné a zdravé....Věra
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to dnes příjemný překvapení to jo.A hlavně jestli tyhle pafíčka někdy vykvetou –vykvetou tak jak se jmenují.To mě prostě zlákalo.