Cattleya intermedia
Re: Cattleya intermedia
Má moc pěkný tvar. Někdy bývají petaly u téhle variety dost stočené.
A rozkvetla nádherně 
Je suprová! Gratuluji!. Nemáš někde foto celé rostliny?
Nemám ale lze nafotit.
C. intermedia, kterou jsem měl (snad se opět vzpamatuje, kašlal jsem na ní, tak jak to bývá u kytek, které jdou až moc dobře, a dlouho nepřesazoval, až jsem téměř propásl vhodný okamžik ) kvetla 2x ročně poměrně velkým množstvím květů- v době největší slávy vypadala takto:
No stává se to a to obzvláště u rostlin, které dobře jdou. Člověk si říká že je jednoduchá a není třeba se o ni moc starat a najednou bum a nemá ji, protože prostě odejde. Také se mi to stalo a ne jednou. Chce to být ostražitý. Přílišné sebevědomí je na škodu. Vždycky mně to vypeklo.
Přesně to jsem myslel... Občas se mi to stává (takhle teď zachraňuju Cattleya Bow Bells)Míra píše:No stává se to a to obzvláště u rostlin, které dobře jdou. Člověk si říká že je jednoduchá a není třeba se o ni moc starat a najednou bum a nemá ji, protože prostě odejde. Také se mi to stalo a ne jednou. Chce to být ostražitý. Přílišné sebevědomí je na škodu. Vždycky mně to vypeklo.
Je to smutné, ale známe to asi všichnidejv píše:Přesně to jsem myslel... Občas se mi to stává (takhle teď zachraňuju Cattleya Bow Bells)Míra píše:No stává se to a to obzvláště u rostlin, které dobře jdou. Člověk si říká že je jednoduchá a není třeba se o ni moc starat a najednou bum a nemá ji, protože prostě odejde. Také se mi to stalo a ne jednou. Chce to být ostražitý. Přílišné sebevědomí je na škodu. Vždycky mně to vypeklo.
Tak ty Cattleje jsou jako zázrak. Nádhera!