Dendrobium capillipes
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dendrobium capillipes
Romčo, všechna tvoje dendrobia jsou moc pěkná. Velká gratulace ! Zrovna tahle mi vloni nekvetla a letos to také nevypadá...
Všem vřelé díky za poklony.
Karlosi....s tou vůní jsi mne celkem zaskočil, docela určitě jsem k ní přičichával, ale vůbec si ten odér z paměti nevybavuji.... jisté je že určitě nějak "nesmrděla" pronikavě, to bych si pamatoval
Takové D.scabrilingue...to opravdu voní v blízkosti půlmetru celkem pronikavou ale ne nepříjemnou "syntetickou" vůní.
jakuku....neboj, také se dočkáš, každá rostlina holt potřebuje svůj čas, aby ukázala co dovede
.Ono od p.Ryšavého mám několik krásných kytek, ale holt čerstvě rozdělená kytka potřebuje někdy i delší čas na aklimatizaci, než se rozroste a chytne....já takto už třetím rokem marně čekám na květ u D.nobile
(je čistě botanické, nikoliv kultivar)
Karlosi....s tou vůní jsi mne celkem zaskočil, docela určitě jsem k ní přičichával, ale vůbec si ten odér z paměti nevybavuji.... jisté je že určitě nějak "nesmrděla" pronikavě, to bych si pamatoval
jakuku....neboj, také se dočkáš, každá rostlina holt potřebuje svůj čas, aby ukázala co dovede
Tohle je také mé oblíbené dendrobium (původ jako jakuku). Má krásné "maceškovité" květy, které jsou oproti rostlině doslova obrovské.
tak už mám na 100% pro jasno že nevykvete dnes jsem objevila že rostou opět nové pahlízky