Cimbidium
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cimbidium
ahojky,krásné květy,blahopřeji.Pokusím se také přispěz fotem
Ahoj Lenice,má nádhernou barvu v dobrém vám závidím jak krásně kvetou. 
Ahoj,všem pošlu moji dobrou zkušennost.Na všech cymbídiích jsem v létě měla puklici a odcházely mi.Použila jsem postřik NURELLE D,puklici jsem zlikvidovala a už se neukázala.Všechny rostliny nádherně rostou a fotky květů postupně posílám.Všem doporučuji je to super věc.Lenka
Ahojte,právě jsem zjistila,že to moje Cimbo má zaděláno na květ.Já se snad zblázním,jakou mám radost,tak až pokvete pošlu hned fotku.Juchúú
hanka2,
v tuto roční dobu asi nepůjde o květ ale nový výhon. Ale je možné, že se rostlina zbláznila. Naděje na květ asi tak 1000 : 1
v tuto roční dobu asi nepůjde o květ ale nový výhon. Ale je možné, že se rostlina zbláznila. Naděje na květ asi tak 1000 : 1
Ahoj,já mám na květ ještě jednu rostlinu,tak mi asi taky blázní.Jedna mi kvete pravidejně v létě a všechny ostatní v tuhle dobu.
hanka2,
asi ano ale ještě bych počkal. Květní výhon je kulatý ale nový výhon je silně špičatý.
asi ano ale ještě bych počkal. Květní výhon je kulatý ale nový výhon je silně špičatý.
Zdravím, taky mám pár cymbídek. Zatím kvetou každý rok. I já je mám od jarado podzimu venku, k hnojení jsem používala výluh ovčího hnojíku a také krystalon plod akvět. Ale hnojím i některými hnojivy pro orchije. Většinou začínají kvést v zimě, kolem vánoc a teď ještě dvě kvetou. Ň.