Schoenorchis fragrans
Re: Schoenorchis fragrans
Je překrásná. A když je fragrans, tak jak voní?
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvědav až rozvetou ty mé dva nové-manipurpurensis a pygmea. Porovnávání detailů nebude asi snadné jak u obra fragrans.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Zdenka píše:Je překrásná. A když je fragrans, tak jak voní?
Zdenko, já teda nic necítím, možná by mohl říct Radek, zda jemu voní. Ještě má asi 6 poupátek, tak možná až se rozvinou všechna.
Mílo jsem na ty tvoje také zvědavá. Mě se zdá i ten fragrans trochu jiný, než má Radek.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsem dost různé velikosti fragrans. Jistě hrají roli podmínky, ale přišlo mi to hodně. Tak kdoví. Pokud jsi si Evo všimla v MZLU jejich fragrans, měl rozpětí snad 8cm. (nic jsem neměřil)
EvaJ píše:Zdenka píše:Je překrásná. A když je fragrans, tak jak voní?
Zdenko, já teda nic necítím, možná by mohl říct Radek, zda jemu voní. Ještě má asi 6 poupátek, tak možná až se rozvinou všechna.
Mílo jsem na ty tvoje také zvědavá. Mě se zdá i ten fragrans trochu jiný, než má Radek.
Byl stejný jako tvůj, jen v těch mých drsných podmínkách je takhle sukulentní. Taky se v zimě bojím každé kapky vody na listech, ale jinak mu to kupodivu svědčí.
Katka píše:Radku nádherný pidižvík, dohoď ještě foto, až se těch kvítků otevře víc, prosím.
Tady je.
Je naprosto okouzlující. Musím si ji trochu nastudovat.
Tak to je paráda. Opravdu pohledná miniaturka.
Je to opravdu krásná miniaturka, Radku ,kde ji máte- ve skleníku? Zajímají mě teploty apod. Chci si ji pořídit a myslela jsem do vitríny,ale tam je 20-23 st...opravdu gratuluji a Evi, tobě doroste na 100% taky do takové krásy....Věra