Právě kvete 12
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 11
Chtělo by to detail prostředka květu. Papilio tam má taková tykadélka na konci se žláznatou kuličkou. Ta je i u některých hybridů ale mnohem menší.
Tak ještě dva pohledy. Zepředu a tykadlo z boku.
Záruba: Tak to beru, máte to zmáknuté. Představa, že každou montáž přenášíte a ponořujete někde do sudu .......
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Nezdá se mi to jako papilio. Mám pouze neostrý obrázek, snad se to pozná jak by to mělo vypadat.zaruba píše:Tak ještě dva pohledy. Zepředu a tykadlo z boku.
Něco hybridního kvetení - Ctstm Frilly Doris x Ctstm. pileatum ˇBig Boy´ a Dendrobium Hibiki
To bych se z toho zbláznil!Gabin píše:Záruba: Tak to beru, máte to zmáknuté. Představa, že každou montáž přenášíte a ponořujete někde do sudu .......
Hm, já už to nijak zkoumat nebudu. Získání čistých druhů je stále větší problém. Když si to člověk nenatrhá tak nevíPaphio píše:Nezdá se mi to jako papilio. Mám pouze neostrý obrázek, snad se to pozná jak by to mělo vypadat.zaruba píše:Tak ještě dva pohledy. Zepředu a tykadlo z boku.
Zdeni,parádní kvetení
Hibiki mě nějak nebere, nevím pořádně proč. Ale catasetum je moc pěkné!
Jako co voní?
Jako co voní?
Hezké jsou obě! Mám D. dichaeoides. Je tak trochu podobné tomu Hibiki.Zdenka píše:Něco hybridního kvetení - Ctstm Frilly Doris x Ctstm. pileatum ˇBig Boy´ a Dendrobium Hibiki