Stínění orchidejí
Re: Stínění orchidejí
Teď jsem se v jiném vláknu dočetla, že máš zasklenou lodžii, takže jsi v jiné situaci. Ale v létě tam zas musí být vedro?
Prosím, nemáte někdo zkušenost se stínící folií SOLTIS 86-2044? Manželovi to navrhli na stínění dolního skleníku, ale mně se 86 % zdá moc. Dík.
Ahoj. Nemate nekdo, kdo pestujete kytky na parapetu zkusenost s ponekud elegantnejsi formou stineni nez je stinovka? Neco jako na tom obrazku...
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zkušenost s tímto materiálem nemám, ale 86 % je opravdu strašně moc. Pokud by tahle stínovka byla natažená permanentně přes celé léto, tak by nejspíš kytkám chybělo světlo.lipo píše:Prosím, nemáte někdo zkušenost se stínící folií SOLTIS 86-2044? Manželovi to navrhli na stínění dolního skleníku, ale mně se 86 % zdá moc. Dík.
Hezký den
Pavel
Zaluzie mam ale nepouzivam, prijde mi ze stini moc a nejde zatahnout jen spodek, takze je malo svetla v cele mistnosti...a taky furt to zatahovat a stahovat zpet nahoru...
Myslim, ze ta lehka zaclona by svetlo rozptylila a vystacilo by to na cele leto...jen doufam ze neodcloni nejake dulezite spektrum pro kveteni... nebo neco takoveho...
Myslim, ze ta lehka zaclona by svetlo rozptylila a vystacilo by to na cele leto...jen doufam ze neodcloni nejake dulezite spektrum pro kveteni... nebo neco takoveho...
No dělají se takové, že je můžeš natahovat odspodu - je to ale "plisovaná" látka - nejde to naklápět jako žaluzie....tohle bylo jako kombinace žaluzie-plisé a záclona v jednom.... nevím, jak to nazývají.... je to hezký, ale pro mé plné okno orchiší nevhodné.... 
Už jsme to zavrhli, natáhnem tam od května do září slabší obyčejnou zelenou síť napevno, nebude to konstrukce jako hrom a vyjde to podstatně levnějipavelheger píše:Zkušenost s tímto materiálem nemám, ale 86 % je opravdu strašně moc. Pokud by tahle stínovka byla natažená permanentně přes celé léto, tak by nejspíš kytkám chybělo světlo.lipo píše:Prosím, nemáte někdo zkušenost se stínící folií SOLTIS 86-2044? Manželovi to navrhli na stínění dolního skleníku, ale mně se 86 % zdá moc. Dík.
Hezký den
Pavel
Zdeni,mám přeloženou tu textilku,takže dvojnásobná,a mám ji normálně na tyčce,jakoby garnýž..
Tohle teď používám na okně a funguje to bez problémů.tercinka píše:Ahoj. Nemate nekdo, kdo pestujete kytky na parapetu zkusenost s ponekud elegantnejsi formou stineni nez je stinovka? Neco jako na tom obrazku...