Právě kvete 8
Re: Právě kvete 8
Vážně čahoun. Ale tyhle se mi líbí
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Teda nááádhera líbí se mě ty záběry kde je vidět více ze skleníku -třeba kvetoucí Stanhopeje ty tam jsou jen tak jako by se nechumelilo 
Jo tak to jsem si taky moc užila. Krásný cymbídko, ale Dendrobium nobile je bezkonkurenční. To je botanické?
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Heeej to dendro je úžasné.
Mělo by to být botanické nobile. Zprvu mi moc kvést nechtělo, ale už jsem přišel na to, jak s ním "šachovat", aby takhle nasadilo. Kvetou i keiky , které mají sotva pár kořínků.Zdenka píše:Jo tak to jsem si taky moc užila. Krásný cymbídko, ale Dendrobium nobile je bezkonkurenční. To je botanické?
to je tedy botanická zahrada...nádhera ,nádhera....
Včera začalo Ross. grande rozkvétat druhým květem a dnes už je ožrané od slimáka, nevím jak se tam dostal je to na cca 0,5 m drátěném závěsu a že by 2 měsíce hladověl v úkrytu , tak to se mi nezdá. Pevně věřím, že dnešní večer je jeho posledním.
Poslední nebo první obrazek nevím, jak se to tam nasype, tak to nevím, má to tak 4 mm , takže kdyby někdo věděl co to je tak předem děkuji.
Poslední nebo první obrazek nevím, jak se to tam nasype, tak to nevím, má to tak 4 mm , takže kdyby někdo věděl co to je tak předem děkuji.