Hani letos bude změna,vše půjde do skleníku, případně teplé rostliny vyměním za temperované.....mrzí mě to,ale jinak to nejde,,,,na parapetu budou jen pahalaenopsis pro parádu....ostatní si budu užívat ve skleníku....VěraHAKI píše:Leda si pafíčko koupit znovu ,myslím že není těžké.A zmírnit tu zálivku.Věra píše: Právě ,že neměla,bylo na parapetu......i tak to člověk vychytá.
Paphiopedilum appletonianum
Re: Paphiopedilum appletonianum
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Věrko plány musí být to je jasný. 
Přidám také jedno Paph. appletonianum:
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
krásný květ..
Tedy Pavle, dnes nás zásobujete. Všechna jsou krásná
Opäť pekný deň.
Práve sa chystá na kvet tento pekný druh. Rastlinu som kúpil minulý rok a po dvoch mesiacoh nasadila na kvet. Nakoľko však nebola dostatočne zakorenená (riešil som s Haki), tak som kvet vyštipol. Dúfam, že tentokrát to už nebude potrebné, keďže narástli nové korene a rastú ďalšie.
Práve sa chystá na kvet tento pekný druh. Rastlinu som kúpil minulý rok a po dvoch mesiacoh nasadila na kvet. Nakoľko však nebola dostatočne zakorenená (riešil som s Haki), tak som kvet vyštipol. Dúfam, že tentokrát to už nebude potrebné, keďže narástli nové korene a rastú ďalšie.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Super to je úspěch

Pekný deň.
Tak, včera večer som po týždni mimo domov konečne uvidel rastlinu rozkvitnutú. Snáď to je P. appletonianum. Trochu ma mätú chĺpky na okvetných lístkoch. Všetci ho tu máte bez nich. Ale inak mám radosť a snáď sa mu už bude dariť.
Dávid H.
Tak, včera večer som po týždni mimo domov konečne uvidel rastlinu rozkvitnutú. Snáď to je P. appletonianum. Trochu ma mätú chĺpky na okvetných lístkoch. Všetci ho tu máte bez nich. Ale inak mám radosť a snáď sa mu už bude dariť.
Dávid H.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Davide, kytka je to krásná, ale myslím si že to appletonianum nebude. Já bych si spíš tipnul na nějaký hybrid,
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel