Dendrobium ayubii
- miro
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dendrobium ayubii
No to je skvostný Marti
, tomu mýmu jen narůstá poslední pahlíza, po květech ani vidu ani slechu - ale jsem šťastná že aspoň roste
. To tvoje je vážně nádherný, kéž bych se někdy taky dočkala
.
Také ho mám z loňských Drážďan koupené jako tobaense a také mi jde na květ. Tak jsem na něj zvědavý
Marti, tobě to pod rukama jenom kvete
Děkuji všem za pochvalu,je to pro mne velká vzpruha,připadám si tak,že nejsem jenom na odpis stáří....
Je roztomile to Tvoje dendrobium Marti a je to bajecny konicek pro starsiho cloveka, neni to fyzicky namahave a pritom dostatecne vzrusujici a kdyz se neco podari, je z toho velika radost, a v neposledni rade to vubec neskodi zivotnimu prostredi. Lipo
Ty jsi brepta, tvoje kytičky jsou nádhernéMarta1 píše:Děkuji všem za pochvalu,je to pro mne velká vzpruha,připadám si tak,že nejsem jenom na odpis stáří....
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
no jasně ! A stáří ? Vždyť ti jsi čilejší než mnohý mladý člověkZdenka píše:Ty jsi brepta, tvoje kytičky jsou nádhernéMarta1 píše:Děkuji všem za pochvalu,je to pro mne velká vzpruha,připadám si tak,že nejsem jenom na odpis stáří....
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Radku, a to tvoje je skutečné tobaense nebo také ayubii ? Od koho jsi ho kupoval ?
Cedulku má tobaense a je myslím od Roelkeho.EvaJ píše:Radku, a to tvoje je skutečné tobaense nebo také ayubii ? Od koho jsi ho kupoval ?