Budu pátrat dál,když tak sem dám výsledky...
Zimní zahrada
Re: Zimní zahrada
Pavle díky za info...
- josef1josef
To all,
zasílám také malý příspěvek, je to všechno ještě syrové, neupravené. Ale pro inspiraci, pro méně majetné jako jsem já, by to mohlo stačit. A na druhou stranu přijmu každou dobrou radu a námět na úpravu interiéru
.
Z fotek je dost věcí jasných, pokud ne , odpovím dle časových možností.
http://josef1josef.rajce.idnes.cz/
Hezký den.
Josef.
zasílám také malý příspěvek, je to všechno ještě syrové, neupravené. Ale pro inspiraci, pro méně majetné jako jsem já, by to mohlo stačit. A na druhou stranu přijmu každou dobrou radu a námět na úpravu interiéru
Z fotek je dost věcí jasných, pokud ne , odpovím dle časových možností.
http://josef1josef.rajce.idnes.cz/
Hezký den.
Josef.
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
Josefe a co ten prostor předím používaný na pěstování,co je nyní za skleníkem? Zůstane v provozu pro něco stínomilného nebo nic?
To dřevo tam bude dost trpět. Zvláště pod pozednici bude zatékat kondenzovaná voda ze stropu. Bude to chtít nějaké vychytávky, ale jinak šikovný prostor
. Určitě se tam dost vyřádíte
. Na kterou stranu je skleník orientovaný?
Měl bych konstrukční připomínku. To ztracené bednění mělo být z venku obloženo polyšem aspoň 5cm. Bude tudy utíkat teplo. Jinak to vypadá bezvadně. Nosníky na polykarbonát bych volil aspoň pozinkovaný jekl. A protože je to ideální výška přemýšlel bych na rolovaném zateplení na noc. Vrátí se to za dvě zimy.
Také bych na zimu přidal pod strop fólii, aby nekapalo na kytky a samozřejmě kvůli zateplení.
Zdravím Josef.
Jak a čím je utěsněná spára mezi pozednicí a střechou.To je polystyrén?
Budou v létě stačit na větrání ty okýnka?Ve střeše žádná větračka není.
Jinak se mi skleníček moc líbí.
Václav
Jak a čím je utěsněná spára mezi pozednicí a střechou.To je polystyrén?
Budou v létě stačit na větrání ty okýnka?Ve střeše žádná větračka není.
Jinak se mi skleníček moc líbí.
Václav
Škoda že jste pane Josef vaši fotodokumentaci nedoplnil popisem, tak jak to udělala Haki - proč jste
se rozhodl pro tento materiál, řešení atd., logiku vašeho řešení "skleníku" totiž nějak nechápu.
se rozhodl pro tento materiál, řešení atd., logiku vašeho řešení "skleníku" totiž nějak nechápu.
streba mi stavebne povolenie na taku pristavbu?
Na reči ma fascinuje to množstvo výrazov pre veci, ktoré neexistujú. Napríklad pravda, sloboda, spravodlivosť,...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Mě stačila tzv.ohlašovací povinnost .Stavební povolení by bylo třeba kdyby se měnil dům samotný.Ani jsem nemusela mít souhlas sousedů .
To josef1josef
No já myslím, že dobrý jen mě přijde ,že mohlo být víc makrolonu kvůli světlu( jižní strana by byla ok) a nemusím mít pravdu
. Na izolaci to bude asi dobrý.No vzhůru do boje z kytičkama. 
To josef1josef
No já myslím, že dobrý jen mě přijde ,že mohlo být víc makrolonu kvůli světlu( jižní strana by byla ok) a nemusím mít pravdu