Platycerium
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Platycerium
TAK OK ;)já jsem Hana ale tady prostě Haki -Možná mě zmátlo že tam má zmínku o přepravě lodí ,jsem zvědavá teda moc jestli odpoví.
ja myslim, ze je to z ameriky
ceny su v dolaroch
telefonne cislo na tych strankach je niekde okolo juznej caroliny
pise tam, ze na dorucenie pouzije USPS (united states postal service)
takze povod bude asi jasny na 99%
ceny su v dolaroch
telefonne cislo na tych strankach je niekde okolo juznej caroliny
pise tam, ze na dorucenie pouzije USPS (united states postal service)
takze povod bude asi jasny na 99%
Na reči ma fascinuje to množstvo výrazov pre veci, ktoré neexistujú. Napríklad pravda, sloboda, spravodlivosť,...
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Jo je to z USA. Ale mě potěšilo, že zasílají i do zámoří. Ještě musím s kolegou probrat jak na fytopovolení a můžeme objednávat. Teda jestli se ozvou. 
Díky za navedení do těch Tuřan
A ty stránky s kapradinami jsou samozřejmě super... znám je ...když jsem tam hledala info o Lecanopterisech...
Pokud by jste něco objednávali... asi bych taky neodolala u platycerií...možná i huperzie?... jestli mne tedy přiberete do party...
A ty stránky s kapradinami jsou samozřejmě super... znám je ...když jsem tam hledala info o Lecanopterisech...
Pokud by jste něco objednávali... asi bych taky neodolala u platycerií...možná i huperzie?... jestli mne tedy přiberete do party...
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Se ví. Bude nás víc, nebudem se bát na celnici nic.
Nicméně zatím žádná odpověď.
Ahoj Haki, platyceria nabizi wistuba.com, LipoHAKI píše:TAK OK ;)já jsem Hana ale tady prostě Haki -Možná mě zmátlo že tam má zmínku o přepravě lodí ,jsem zvědavá teda moc jestli odpoví.
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den. Bohužel Not available within The coming months u většiny druhů.
Ale Rydleyi mají, tak čekám, až se oteplí a objednávám. 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
AHOJ -dík za info ,člověk se časem dostane do stadia že už nevezme všechno takže já taky beru jen Platycerium madagascarienselipo píše: Ahoj Haki, platyceria nabizi wistuba.com, Lipo
Zeptám se vycházíš z informace na stránkách nebo jsi se už přímo ptal co mají?zahradnik píše: Ale Rydleyi mají, tak čekám, až se oteplí a objednávám.
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Hanko neptal, jen jsem juknul na stránky. Optám se až to půjde poslat a rovnou objednám. Ti amíci se neozvali, tak napíšu ještě jednou.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Prosím tě zeptej se i na tu moji -Platycerium madagascariense kdyby náááhodou byla tak objednáme spolu může to tak být?zahradnik píše: Optám se až to půjde poslat a rovnou objednám.