vidíš, to s tou krabicí mě nenapadlo, možná na tom něco bude
Dali jsme dohromady objednávku asi osmi lidí, takže v tom počtu jsme se zase až tak nerozšoupli.
Na seznamu byly
Oeonia oncidiflora, Rodriguezia decora, Rodriguezia gomezoides, Trichoglottis triflora, Bulbophyllum stormii, Lycaste aromatica, Catasetum pileatum, Dendrobium suzuki, Dendrobium wardianum, Cleisocentron merrillianum, Laelia liliputana, Sarcoglyphis spec., Sedirea japonica, Vanda alpina, Oncicium lanceanum, Encyclia cordigera, Dendrobium hemimelanoglossum, Dendrobium guangxiense, Dendrobium ypsilon, Acacallis fimbriata, Aerangis rhodosticta, Holcoglossum wangii, Phaius schlechteri
Některé ve více kusech, celkem 28 rostlin. Elsner nám potvrdil všechno, jen Oncidium lanceanum momentálně nemá.
Jsem na kytky moc zvědavá, objednala jsem si čtyři, nejvíc se těším na Cleisocentron merrillianum, viděla jsem ho u kamaráda, roste mu dobře, ale zatím nekvete, tak si dáme závody. Tak mě napadá, jestli se to už někomu v našem pásmu podařilo, aby to nebyla druhá Papilionanthe teres

a taky jsem si vybrala první rupikolu Laelii liliputana. Ukousla jsem si velké sousto, já vím, čtu o ní, že nepatří mezi nejsnadnější, ale když mě se líbí nejvíc