No já myslím ,že je to o sdílených zkušenostech a tak to beru .Ale ty vícekvětý je paráda pozorovat.Já jsem měla tu možnost jednou.Strašně jsem byla zvědavá jak je to vše poskládáno.Pošlu starší foto.Třeba to ještě jednou uvidím.marťan píše:takže já ještě dlouho radit nebudu...![]()
Právě kvete 3
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 3
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
jj, vypadá to nadějněolaw píše:Nekecej. To jako vážně? Tak teď jsem pěkně dožratej. Musim ho mít.![]()
![]()
![]()
Haki, jak to s těmi vícekvětými děláš, aby kvetly?HAKI píše:No já myslím ,že je to o sdílených zkušenostech a tak to beru .Ale ty vícekvětý je paráda pozorovat.Já jsem měla tu možnost jednou.Strašně jsem byla zvědavá jak je to vše poskládáno.Pošlu starší foto.Třeba to ještě jednou uvidím.marťan píše:takže já ještě dlouho radit nebudu...![]()
To D. senile je super!EvaJ píše:poupata mě také fascinují. Na tohle už koukám skoro tři měsíce.A jsem ráda, že to není keiki, jak si to někteří mysleli.
Krásné!
Super barva! Gratulace!
No ono se nevejde. Tohle je hodně malé poupátko. Květ má ostruhu okolo 30cm a aby tam byl celý květ je vcelku nemožné jedině z velké dálky.dejv píše:Taky mám jedno poupě (A.sesquipedale), skoro se nevešlo do záběru