stínící folie
Re: stínící folie
Tak děkuji za rady všem a ještě k těm žaluziím by mě zajímalo(co se týče pl.oken)zda žaluzie dáváte nebo ne....moc děkuji Věra
Já mám v okně na jih a u balkonových dveří takové ty sítě proti hmyzu(manžela přepadá hysterie při pohledu na komára
) a mám tam i faleňáky a jsou bez problému. Je pravda, že od května do půlky srpna tam slunce nejde díky lodžii, možná by to nestačilo. Na zimu sítě vyndávám.
Jižní okno bez lodžie stíním stínovkou vyrobenou z dvojité sítě proti hmyzu. Nic moc výstavního, ale účel to plní. To okno s lodžií nestíním. Žaluzie používám jen pro "osobní" účely, tzn. když je opravdu velké vedro, částečně jse stáhnu a zaklopím, abych odstínila slunce a v místnosti zůstala poněkud přijatelnější teplota. Jinak je moc nezatahuju.
Tak už to mám vyřešené, jsou okna, která nepropustí paprsky dovnitř, takže ani sklo se neprohřívá, žaluzie tedy nepotřebuji,snad to bude ok....Věra
Tak nám napřesrok napiš, jak to funguje. A kolik světla to zas naopak ke kytkám pustí.
Zdeni, pro mě je podstatné,že žaluzie nemusím pořád vytahovat a ráno zatahovat.....a rostliny to nepopálí....Zdenka píše:Tak nám napřesrok napiš, jak to funguje. A kolik světla to zas naopak ke kytkám pustí.
Asi to bude to co máme my, protože světlo propouští normálně, ale sluníčko neprojde.Věra píše:Tak už to mám vyřešené, jsou okna, která nepropustí paprsky dovnitř, takže ani sklo se neprohřívá, žaluzie tedy nepotřebuji,snad to bude ok....Věra
A co tomu říkají kytičky? Věra
Nepozoroval jsem změnu u žádných kytiček. Takže světla by mělo asi procházet dost.Věra píše:A co tomu říkají kytičky? Věra
Tak píši znovu o oknech.Moc bych tu folii nedoporučovala, v bytě je zima a sluneční paprsky to nepropustí. Až bude pražit, tak to možná bude o málo lepší,zatím jen zima a málo světla.Phalaenopsisy kvetou nornálně,ale botanice se moc nechce. A teď babo raď....mám ještě balkon,ale ten je taky na jih.Myslela jsem ho zasklít makrolonem,topení by tam šlo i mlhovač by tam mohl být nainsalovaný,ale zase jih.....Věra