Thunia

Další rody, které se do předcházejících škatulek nevejdou nebo nevíte kam je zařadit
orchidejky

Thunia

Příspěvek od orchidejky »

Mám jednu rostlinu T. alba, je to nádherná kytka. Právě začala shazovat listy a zatahovat a teď jsem snížil teplotu a pomalu vypustím zálivku, budu jen tak trochu rosit substrát. Mám otázku, má ji tu někdo také, celkem rád bych si nechal poradit, protože zatím nevím jak na ni. Předem děkji a doufám, že se tohohle taky dočkám :D :arrow: http://www.flickr.com/photos/rosim/4188362416/ :) http://www.flickr.com/photos/7212964@N08/3236938819/
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Thunia

Příspěvek od olaw »

Romane, tu ti šíleně závidím. Doufám, že se k ní taky jednou dostanu. Zatím ti nemohu poradit, ale určitě se dá nějaká ta informace sehnat. No, není nad osobní zkušenost že?
orchidejky

olaw píše:Romane, tu ti šíleně závidím. Doufám, že se k ní taky jednou dostanu. Zatím ti nemohu poradit, ale určitě se dá nějaká ta informace sehnat. No, není nad osobní zkušenost že?
Informace sháním co se dá, ovšem osobní zkušenost je k nezaplacení ;) Mám ji od Terra koruny za slušnou cenu 200,- Kč ;)
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

Aha. On v tom má takový bordel, že i kdybych se snažil sebevíc, tak to jen tak nepoznám. Je ale fakt, že jsem u něho viděl rostlinu podobnou habitem, ale ani on mi nedokázal povědět, co to je......
orchidejky

olaw píše:Aha. On v tom má takový bordel, že i kdybych se snažil sebevíc, tak to jen tak nepoznám. Je ale fakt, že jsem u něho viděl rostlinu podobnou habitem, ale ani on mi nedokázal povědět, co to je......
Já ji neviděl, prostě jsem se zeptal jestli jí má a řekl ano, takže byla má a ještě s ní jsem si bral Lycaste macrophyla ;)
orchidejky

Konečně se začala probouzet, tak jsem zvědavej, jak to bude pokračovat. Letos ještě určitě nepokvete, ale příští rok už by mohla mrška jedna :mrgreen:
Obrázek
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

tak držím palce, ať se jí daří !
orchidejky

Děkuju ;)
8majuska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 8majuska »

Chtěla jsem se zeptat, jak se má Vaše Thunia? Jsou nádherné, ale bojím se jejich velikosti. Jak vysokou máte Vy?
orchidejky

8majuska píše:Chtěla jsem se zeptat, jak se má Vaše Thunia? Jsou nádherné, ale bojím se jejich velikosti. Jak vysokou máte Vy?
Já mám miminko, zatím kolem patnácti cm, takže květy možná v důchodu, ale je to zajímavá i kytička i bez květů ;)
Odpovědět