Ten je úplně jiný než ten můj (ty máš vlastně oba). Vypadá o hodně větší. Dáš fotku s tím delenatii?EvaJ píše:tak už také rozkvetl
Phragmipedium
Re: phragmipedium
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Phragmipedium
Nádherná kytka. Snad se také jednou dočkám květů
hezký den
Pavel
hezký den
Pavel
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: phragmipedium
Kytička květem moc pěkná -malinko jsi mě popletla.V tomto vlákně píšeš trochu zkušenosti o P.pearcei a to je jinéEvaJ píše:tak už také rozkvetl
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
fotka pro srovnání - Paph. delenatii a Phrag. schlimmii . Kvalita fotky nic moc, ale pro srovnání velikosti dobrý, ne ?
To Haki - mám ho stejně dlouho jako Radek, takže určitě víc zkušeností nemám. Rostlina je doma na okně, v květináči pro vodní rostliny a v podmisce nechávám vodu po zálivce, pak tak tři dny misku suchou a opět dokola. Pearcei zatím zdatně roste, jestli letos pokvete se teprve uvidí. Zrovna tahle orchidka nemá asi moc ráda dělení, předloni jsem jí rozdělila, byla to pěkná rostlina a od té doby nekvetla. Takže doporučuji pearcei nedělit.
To Haki - mám ho stejně dlouho jako Radek, takže určitě víc zkušeností nemám. Rostlina je doma na okně, v květináči pro vodní rostliny a v podmisce nechávám vodu po zálivce, pak tak tři dny misku suchou a opět dokola. Pearcei zatím zdatně roste, jestli letos pokvete se teprve uvidí. Zrovna tahle orchidka nemá asi moc ráda dělení, předloni jsem jí rozdělila, byla to pěkná rostlina a od té doby nekvetla. Takže doporučuji pearcei nedělit.
Joo,panečku,to je nádhera! 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Z Radkových a Eviných obrázků usuzuji, že Phrag. schlimii bez Paph. delenatii nepokvete. Nu což, musím to delenatii hnedle koupit
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
pavelheger píše:Z Radkových a Eviných obrázků usuzuji, že Phrag. schlimii bez Paph. delenatii nepokvete. Nu což, musím to delenatii hnedle koupit![]()
Hezký den
Pavel
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Na to se nedá dívat ,(moc hezké) ještě že kvalita není nic mocEvaJ píše:fotka pro srovnání - Paph. delenatii a Phrag. schlimmii .
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
jo jo, pan doktor měl zase pravdu. O trošičku, cca 0,5 cm se ještě zvětšil.HAKI píše:Na to se nedá dívat ,(moc hezké) ještě že kvalita není nic mocEvaJ píše:fotka pro srovnání - Paph. delenatii a Phrag. schlimmii .jak je to s květem u Paph. delenatii opravdu se ještě zvětšil jak říkal pan doktor R
?
Pavle, tos nevěděl, že orchideje jsou paraziti??pavelheger píše:Z Radkových a Eviných obrázků usuzuji, že Phrag. schlimii bez Paph. delenatii nepokvete. Nu což, musím to delenatii hnedle koupit![]()
Hezký den
Pavel