Dejte ještě fotku, až se narovná.cernosekc píše:Moc děkuji,pořád nechtěl kvést,mám ho dva roky,narostly krásné růžice a pořád nic.Tak jsem mu na podzim naordinoval období sucha a přesunul do chladné místnosti...zřejmě to pomohlo.radzak píše:Vypadá to, že jste měl štěstí
Paphiopedilum delenatii
Re: Paphiopedilum delenatii
Hoj ty kluku šikovná, tak to by mi vyrazilo záda, za padesát korun. 
Nazdárek,no já netušil,co z toho vyroste,prostě se válel na zemi u dveří mezi odkvetlými faleňáky...jsem si říkal,za ty prachy to zkusím,co z toho bude.olaw píše:Hoj ty kluku šikovná, tak to by mi vyrazilo záda, za padesát korun.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tak to byla klika, je moc pěkný.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Čestmíre, pokud by náhodou nebylo čisté, tak jedině snad kříženec s vietnamense= Ho Chi Minh
Každopádně je to ale super kauf.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Moc díky,myslím,že to bude spíš ten hybrid,ale i tak jsem moc rád,že se mu daří.pavelheger píše:Čestmíre, pokud by náhodou nebylo čisté, tak jedině snad kříženec s vietnamense= Ho Chi Minh
Hezký den
Pavel
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
To má tak někdo kliku sakracernosekc píše:I když nepředpokládám,že bych za 50 korun koupil botaniku v květinářství ve výprodeji.
Tak dávám foto narovnaného a už rozkvetlo i druhé poupě.radzak píše:Dejte ještě fotku, až se narovná.cernosekc píše:Moc děkuji,pořád nechtěl kvést,mám ho dva roky,narostly krásné růžice a pořád nic.Tak jsem mu na podzim naordinoval období sucha a přesunul do chladné místnosti...zřejmě to pomohlo.radzak píše:Vypadá to, že jste měl štěstí

-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si, že je to čisté jak lilium
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Koupil jste určitě nejlevnější delenatii