Encyclia bractescens
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Encyclia bractescens
rozkvetla sympatická miniaturka, pahlízky cca 2 cm, listy do 20 cm, necelý centimetr široké. U květu se nechce víc rozvinout pysk, který má růžovou barvu. Květ má na šířku cca 5 cm
Re: Encyclia bractescens
Evi, ta je suprová. Nádherné pahlízky doplněné krásným květem. Trochu jsem googlil a ona dokáže kvést v docela velkém počtu?
Tak nějak furt vzpomínám na ty Encyclie, co jsme s Luckou prošvihli na Živé Exotice.
Mnou je to tak trochu opomínaný rod.
Tak nějak furt vzpomínám na ty Encyclie, co jsme s Luckou prošvihli na Živé Exotice.
Mnou je to tak trochu opomínaný rod.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
nevoní, bo já nic necítím. Jardo, je vícekvětá, měla nasazeno ještě na jedno poupě, ale zaschlo ještě v zárodku. Stejně bych ho asi ušmikla, kvete prvním rokem a podle toho, kdy jsem jí kupovala by měla kvést až za rok. Mám ji od teď akorát rok, a byla prodávaná jako 2 roky do květu (od C.H. Orchid)
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
No já se picnu, mám jí od Lukscheitera takovou ubohounkou chudinku, ani nevim jestli přežije a ty máš takovou nádheru
Encyclie jsem si zamilovala.....
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
a teď jí mají dospělou za 10 dolarů + 30% handling. Já ji měla před rokem, jako mladou asi za 6 dolarů.kajmii píše:No já se picnu, mám jí od Lukscheitera takovou ubohounkou chudinku, ani nevim jestli přežije a ty máš takovou nádheru![]()
![]()
![]()
Já ji koupil vloni od Orchids a more za 12e s květem a už jde zase na květ. Mají ji stále v nabídce.
Gratuluji, je moc pěkná.
Hm,pěkná kytička.. 
No, je jako z jinýho světa.