Fotoaparáty
Fotoaparáty
Prosím zkušené, kteří fotí drobné květy, zda mi stačí tento typ: Nikon S800
Díky za rady
Věra
Díky za rady
Věra
Re: Fotoaparáty
Pokud ne jednoduchou zrcadlovku tak aspoň Nikon Coolpix P6000 nebo P7000 vše ostatní je značně problémové. Ale vším se dá fotit krom mobilního telefonu.
Za tu cenu se dá sehnat i lepší fotoaparát. Minimální zaostřování má okolo 5 cm. Na hodně malá kvítka, jako mají tvoje pelargonie by to chtělo režim makro od 1 cm.
Koukni na tento. Píšou tam dole i recenze. Makro režim od 1 cm. Dobré výsledky. Jediná velká nevýhoda je, že si blesk musíš otevírat ručně.
http://digitalni-fotoaparaty.heureka.cz ... cenze/?s=2
Koukni na tento. Píšou tam dole i recenze. Makro režim od 1 cm. Dobré výsledky. Jediná velká nevýhoda je, že si blesk musíš otevírat ručně.
Akorát ta cena je jednou tak velká....virens píše:Pokud ne jednoduchou zrcadlovku tak aspoň Nikon Coolpix P6000 nebo P7000 vše ostatní je značně problémové. Ale vším se dá fotit krom mobilního telefonu.
To je sice pravda ale byla řeč o Nikonu. Pokud není značka limitující je obrovský výběr. (Nikon S 800 ani neznám)
Jo jo, to je pravda. Věro, za sebe, já bych se kouknul i po jiném.
Ano, nikon nedoporučuji, je pak velký problém s jakýmkoliv servisem - nejen osobně vyzkoušeno..
Zkuste se kouknout na Panasonic, osobně ho používám, šli hodně nahoru a cena je rozhodně nižší než Nikon.
Zkuste se kouknout na Panasonic, osobně ho používám, šli hodně nahoru a cena je rozhodně nižší než Nikon.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
já mám s Nikonem docela dobré zkušenosti, je pravda, že jsem servis nepotřebovala. Byl to jeden z prvních digitálů v úplných začátcích, fotky byly pěkné, ostré. Teď fotím jakýmsi Kodakem a fotky nic moc, špatně ostří, neukazuje, že blesk není dobitý atd. Je to nějaký šumák, co jsem dostala. A tak Ježíšek mi přinese nový NIKON COOLPIX P100, makro má od 1 cm. Tak se těším a doufám, že mě nezklame.
Jo jo, to makro je důležité. Koupil jsem si fotoaparát s takto nízkým makrem právě kvůli evropským druhům orchidejí, protože ten starý s makrem od 20ti cm to prostě nepobíral. Teď jsem spokojený, ale zrcadlovka to není.... 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
na zrcadlovku se necítím, jsem takový fotograf ve stylu Pat a Mat