Ale hlavne - v tejto novej verzii sa nezobrazujú prílohy, len odkazy a musím každý odkaz rozkliknuť zvlášť
Zmena dizajnu
Zmena dizajnu
Síce už tu tak často nechodím, ale čas od času ešte stále zavítam. Vidím, že od mojej poslednej návštevy, došlo k zmene dizajnu fóra ... Predošlý dizajn stránok sa mi páčil viac.
Ale hlavne - v tejto novej verzii sa nezobrazujú prílohy, len odkazy a musím každý odkaz rozkliknuť zvlášť
Hlavne vo foto galérii rozklikávať každú fotku je otravné. Dá sa s tým niečo urobiť ??
Re: Zmena dizajnu
Ano. Prostě si ušetřit nervy a přestat sem chodit. Chtěl jsem sem vložit nová fota leč velikost, která byla v minulém provedení normální nefunguje a nechci si hrát a stále zmenšovat a zmenšovat až to trefím a přitom je velikost u fotek stejných rozměrů různá, takže ta u jedné zmenšená pro druhou neplatí a hlavně prolézat všechno aby člověk věděl co je aktuální je opravdu otravné.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Míro vložila jsem několik příloh a prošlo vše.
Ještě musím říct rušit forum by byla škoda. Je tady dost informací .
A v jakých velikostech? Ty normální pro minulé provedení to nebere. Obávám se, že sem nechodí mnoho lidí, kteří by ve fóru něco vyhledávali o čemž svědčí stále dosti podobné nebo žádné dotazy. V minulém bylo jasné, která témata jsou aktuální. Tady mi to tedy moc jasné nepřipadá. Je to studování všeho pokaždé, když se to otevře. Ne každý má čas sedět hodinu u fóra.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tak vypíšu poslední tři přílohy 1000 x 563 199kb Catleya , 1000 x 1000 195 kb Sobrálie , 1000 x 656 183 kb Paph. dianthum . Upravuji v Zoneru. Fakt to jde i prošly přílohy a nemusí se rozkliknout.Nejsou to jen odkazy
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Hezký den,
za způsobené komplikace se omlouvám.
Situace vznikla následovně:
- již delší dobu jsem neaktualizoval SW na kterém fórum běží
- poskytovatel webhostingu pravděpodobně dělal nějaké aktualizace na serveru a fórum s nimi nebylo kompatibilní
- proto SW fórum aktualizoval na nejnovější verzi
- důsledkem toho přestal fungovat původní skin (design), který s novou verzí není rovněž kompatibilní
- proto aktuálně fórum funguje na základním designu
- jak budu mít čas (a odvahu) design upravím tak, aby se pokud možná co nejvíce podobal původnímu (stejný už nikdy nebude!!!)
- aktivní vlákno je zvýrazněno červeně (kroužek s čárkami na začátku řádku - viz obrázek)
Děkuji za pochopení a trpělivost
Pavel
za způsobené komplikace se omlouvám.
Situace vznikla následovně:
- již delší dobu jsem neaktualizoval SW na kterém fórum běží
- poskytovatel webhostingu pravděpodobně dělal nějaké aktualizace na serveru a fórum s nimi nebylo kompatibilní
- proto SW fórum aktualizoval na nejnovější verzi
- důsledkem toho přestal fungovat původní skin (design), který s novou verzí není rovněž kompatibilní
- proto aktuálně fórum funguje na základním designu
- jak budu mít čas (a odvahu) design upravím tak, aby se pokud možná co nejvíce podobal původnímu (stejný už nikdy nebude!!!)
- aktivní vlákno je zvýrazněno červeně (kroužek s čárkami na začátku řádku - viz obrázek)
Děkuji za pochopení a trpělivost
Pavel