Právě kvete 13
Re: Právě kvete 13
Bez mučení přiznám, že cymba nejsou úplně můj šálek čaje, nejspíš proto, že se jim v paneláku moc nelíbí. Ale ostatní kytky super, nejvíc se mi líbí chysis a sophronitis. Ale všechny jsou krásné
Mám dvě Cymbidia ( ve vlastnictví mé ženy) a když donesu stvol s 15 květama tak manželka řekne " konečně pořádná kytka" Všechny ty miniatury jí nic neříkají
i když ji neurazí. 
No tak jsem asi jako Vaše manželka. Cymba se mi líbí ale nejsou jediná. Kytky s květem 2-3 milimetry mi také nic neříkají byť mohou být hodně vzácné.
Moji favoriti nesmí být mrňata a musí aspoň trošku vonět
S. coccinea a Arizona
Ta cristata nemá chybu. Doufám, že příští rok to u mně bude také tak. To, co jsem sem dal je po loňském přesazení.
Líbí se jí ta mělká miska co dlouho neudrží vodu. Je hluboká pouze 5cm. Na podzim do ní peru vodu co to jde. Pak přenesu ke kaktusům a úplné sucho.Míra píše:Ta cristata nemá chybu. Doufám, že příští rok to u mně bude také tak. To, co jsem sem dal je po loňském přesazení.
Ahoj, nádhera, ta anceps s Wendy's Valentine - to je ale dílo. Hlavně ta stopkavirens píše:S pěkným počasím i pár květů co stály za foto.