Dodám přístup je na mesiac: 3,90 €--no tak nic.Zadara to nepůjde.Ten článek je ale z r.2009.Kdoví jak je to dnes.
Vanilla
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vanilla
Tak nějak mě to neposlouchá k registraci zatím nedošlo že by to bylo tou nedělí

Dodám přístup je na mesiac: 3,90 €--no tak nic.Zadara to nepůjde.Ten článek je ale z r.2009.Kdoví jak je to dnes.
škoda.
Ten pán má zlatnictví na na netu jsou na něj kontakty. Dalo by se mu možná napsat, ať pošle nějaké fotky. Zkusím to, za to nic nedáme, že jo?
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
JASNĚ -tak jsi lepší já jsem našla jen číslo telefonu a tu firmu.Tak už snad taky mám možnost poslat vzkaz -já mu taky napíšu-uvidíme jestli se ozveZdenka píše:Ten pán má zlatnictví na na netu jsou na něj kontakty. Dalo by se mu možná napsat, ať pošle nějaké fotky. Zkusím to, za to nic nedáme, že jo?
Naposledy upravil(a) HAKI dne ned 03. čer 2012 9:59:40, celkem upraveno 1 x.
No lepší nejsem, našla jsem totéž. A pak nějaký registr s kontaktním formulářem, ale to asi fungovat nebude. Volat se mi nechce. Možná někdo ze Slovenska? Halo, ozvete se někdo?
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tam jsem momentálně takyZdenka píše:No lepší nejsem, našla jsem totéž. A pak nějaký registr s kontaktním formulářem, ale to asi fungovat nebude. Volat se mi nechce. Možná někdo ze Slovenska? Halo, ozvete se někdo?
Napísala som p. Jamborovi , uvidíme.....
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jéé to je fajn jsem zvědavá jestli se ozve.milka píše:Napísala som p. Jamborovi , uvidíme.....
Telefón neberie 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tak se s tím netrap -není to až tak důležitémilka píše:Telefón neberie