Altron silver
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Altron silver
ahoj Mílo, nevíc to má vyzkoušené pan Mandlík, který toto publikoval na fóru CSFPO. Bohužel se to tam opět nepohodlo a pan Mandlík všechny svoje příspěvky smazal.
Po postřiku - na listech byly právě takové průhlédné fleky, tyto fleky na většině rostlin zčernaly, ale je to zaschlé a víc se to už neobjevilo. navíc rostliny bez problémů rostou, žádné zastavení nebo zpomalení růstu jsem nezaznamenala. navíc rostliny mám v bytě a proti různým chemickým postřikům, které jsem zkoušela je toto v podstatě neškodlivé pro lidi. Koupila jsem v lékárně za 300,- Kč v 300 ml balení.
Po postřiku - na listech byly právě takové průhlédné fleky, tyto fleky na většině rostlin zčernaly, ale je to zaschlé a víc se to už neobjevilo. navíc rostliny bez problémů rostou, žádné zastavení nebo zpomalení růstu jsem nezaznamenala. navíc rostliny mám v bytě a proti různým chemickým postřikům, které jsem zkoušela je toto v podstatě neškodlivé pro lidi. Koupila jsem v lékárně za 300,- Kč v 300 ml balení.
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda, že stříbro se používá do obvazových materiálů na chronické rány, je baktericidní , když hubí bakterie u lidí a živočichů, proč ne i u rostlin, zatím sice s bakteriosama moc problém nemám (ťukťuk), ale vyplatí se být připraven, jak říká Mila. Zkusím zařadit do portfolia to koloidní stříbro - když to nepoužijou kytky, tak my 
ano je to pravda, teoretizovala jsem teď o stříbru na sousedním foru "Přátelé orchidejí", ve zdravotnictví ho používáme už delší čas a s dost velkým úspěchem.
Katko, ono se používá u lidí nejen vně, ale i k pití. Mělo by zvýšit obranyschopnostKatka píše:Je pravda, že stříbro se používá do obvazových materiálů na chronické rány, je baktericidní , když hubí bakterie u lidí a živočichů, proč ne i u rostlin, zatím sice s bakteriosama moc problém nemám (ťukťuk), ale vyplatí se být připraven, jak říká Mila. Zkusím zařadit do portfolia to koloidní stříbro - když to nepoužijou kytky, tak my
Celkem zajímavý článek i s tipy na využití koloidního stříbra jsem našla tady
http://zelena.lekarna.sweb.cz/Ag%20-%202lity.htm
je fakt, že tam mluví i o rostlinách.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Evi. Zprávy jsou to dobré, snad Věra zjistí také něco od pana Mandíka. Téma je to významné, snad se podaří je dostatečně obsáhnout. Představy o konkrétním užívání už mám.
Měl jsem problém s jednou pokojovou kytkou. Doporučili mi v prodejně Altron Silver.
Postříkal jsem všechno včetně orchidejí. Většina rostlin po měsíci raší a žádná nebyla poškozená. Vypadají daleko zdravější a veselejší. I u orchidejí vyrůstají nové kořínky a lístky. Postřik jsem provedl již 2x. Tak žádné obavy.
Postříkal jsem všechno včetně orchidejí. Většina rostlin po měsíci raší a žádná nebyla poškozená. Vypadají daleko zdravější a veselejší. I u orchidejí vyrůstají nové kořínky a lístky. Postřik jsem provedl již 2x. Tak žádné obavy.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
hledala jsem na netu, kde by se dal Altron Silver koupit, ale nic kloudného kromě velkoobchodního balení jsem nenašla. Můžete poradit kde jste ho koupil?Pavel63 píše:Měl jsem problém s jednou pokojovou kytkou. Doporučili mi v prodejně Altron Silver.
Já zatím používám koloidní stříbro s obchodním názvem Ag100 (prodávají v lékárně).
V Hořovicích v květinářství Anýžova 469. Tel. 311512380
To je podle paragonu. Na internetu jsem ještě našel číslo 603255629
To je podle paragonu. Na internetu jsem ještě našel číslo 603255629
Ty pozitivní účinky vypadají určitě slibně a zajímavě. Ale taky píšou, že u lidí koloidní stříbro vyhubí i "přátelské" bakterie. A to by mohl být problém u kytek. V substrátu je určitě taky nějaká "přátelská" mikroflóra. A jogurtem by se to v tomto případě asi nezapláclo. Co vy na to?wiolan píše: Celkem zajímavý článek i s tipy na využití koloidního stříbra jsem našla tady
http://zelena.lekarna.sweb.cz/Ag%20-%202lity.htm
je fakt, že tam mluví i o rostlinách.