Prosím o pomoc vyplněním dotazníku
Prosím o pomoc vyplněním dotazníku
Dobrý den,
pěstuji orchideje sice teprve jen dva roky a nemám jich mnoho, ale velmi mě to baví. Rozhodla jsem se proto zaměřit na orchideje i svou seminární práci do školy. Protože jsem velmi často pročítala diskuze na internetu o vhodnosti jednotlivých substrátů a hnojiv, vybrala jsem si právě toto téma. Mým cílem je zjistit, čemu dávají pěstitelé orchidejí přednost. Chtěla bych Vás poprosit o chviličku času, který strávíte vyplněním krátkého dotazníku. Oslovuji Vás z toho důvodu, že potřebuji udělat průzkum mezi lidmi, co již nějakou dobu orchideje pěstují. Dotazník je anonymní a slouží pouze ke zpracování výsledků do seminární práce.
Moc Vám děkuji.
odkaz na dotazník: http://www.survio.com/survey/d/Y7H2V5X5U7D6T2V9Y
pěstuji orchideje sice teprve jen dva roky a nemám jich mnoho, ale velmi mě to baví. Rozhodla jsem se proto zaměřit na orchideje i svou seminární práci do školy. Protože jsem velmi často pročítala diskuze na internetu o vhodnosti jednotlivých substrátů a hnojiv, vybrala jsem si právě toto téma. Mým cílem je zjistit, čemu dávají pěstitelé orchidejí přednost. Chtěla bych Vás poprosit o chviličku času, který strávíte vyplněním krátkého dotazníku. Oslovuji Vás z toho důvodu, že potřebuji udělat průzkum mezi lidmi, co již nějakou dobu orchideje pěstují. Dotazník je anonymní a slouží pouze ke zpracování výsledků do seminární práce.
Moc Vám děkuji.
odkaz na dotazník: http://www.survio.com/survey/d/Y7H2V5X5U7D6T2V9Y
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o pomoc vyplněním dotazníku
Tak vyplněno
A bylo by možné nás potom alespoň ve stručnosti seznámit s výsledky ankety? Celkem by mě (a věřím, že nejen mě) to zajímalo
Díky
Hezký den
Pavel
Díky
Hezký den
Pavel
Dobrý den,
samozřejmě, pokud si to budete přát, výsledky klidně zveřejním, protože jste to Vy, díky kterým tohle můžu uskutečnit. Jsem opravdu moc šťastná a vděčná za to, že se najde pár ochotných lidí, kteří se do toho zapojí.
Děkuji!
Lenka
samozřejmě, pokud si to budete přát, výsledky klidně zveřejním, protože jste to Vy, díky kterým tohle můžu uskutečnit. Jsem opravdu moc šťastná a vděčná za to, že se najde pár ochotných lidí, kteří se do toho zapojí.
Děkuji!
Lenka
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Budeme se těšit
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
tak jsem se také přidal a vyplnil
orchidejky už nejsou u mě jen koníček, ale už přerostly ve slona
Já tedy taky,ale hned na začátku....Věra
Moc Vám děkuji!
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jsem hrdým majitelem 1 Phalaenopsisu a 1 Dendrobia tak jsem se až teď taky osmělila vyplnit .