Právě kvete 2
Re: Právě kvete
Věro, to Zygopetalum nebude. Snad jen odraz Zygopetala.
olaw píše:Věro, to Zygopetalum nebude. Snad jen odraz Zygopetala.
Tak se necháme překvapit, Míra mi to určitě řekne, je to nějaký hybrid,ale krásný....i hybridní rostliny jsou pěkné,,,,Věra
Jo jo, nikde jsem neřekl, že není pěkný. Jen to bude spíš nějaké Bollopetalum nebo něco ještě víc zamíchaného.
Já Vás rozseknu.
Jeto hybrid!!!!
Copak můžu všechno vědět? 
Ahoj přátelé, kamarádi (to je z té radosti
).
Vkládám sem svůj úplně první vlastní (snad jej tak můžu nazvat, když ho mám cca půl roku) výpěstek-můj první květní stvol. I když je to "jen" hybridní Dendrophal., pro mě je ten nejkrásnější na světě
. Koupila jsem ho ve výprodeji téměř odkvetlý-měl poslední 3 kvítka a než začal rašit tento stvolík, uběhli asi 4 měsíce. Začínají mi rašit ještě 3ks Phalíků a jedna Cambrie, ale toto je opravdu první rozkvetlá vlaštovka a mám velkou radost, že se jim u mě snad líbí
. Já vím, pro většinu z vás to nebude vůbec zajímavé a nudné, hybridy a ještě takové, ale buďte prosím tolerantní ke štěstí začínajícího šílenství
.
Vkládám sem svůj úplně první vlastní (snad jej tak můžu nazvat, když ho mám cca půl roku) výpěstek-můj první květní stvol. I když je to "jen" hybridní Dendrophal., pro mě je ten nejkrásnější na světě
- hanafaranova
Znám ten pocit a sdílím ho s tebou. Hezky den přeje Hana
Myslím, že všichni tady přesně vědí, o čm mluvíš. Vítej do klubu
teď už jsi chycená
Míra píše:Já Vás rozseknu.Jeto hybrid!!!!
![]()
![]()
Copak můžu všechno vědět?
Míro, hlavně,že je krásné a bohatě ti kvete....Věra
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Zdenka píše:Myslím, že všichni tady přesně vědí, o čm mluvíš. Vítej do klubuteď už jsi chycená
jitol, jasně, všichni si to pamatujeme, to první kvetení. To napětí, jestli květní stvol poporostl, kolik bude poupátek, jestli neupadnou. A je to pořád stejné s každou další rostlinou.A neboj, na hybridech jsme začínali také. Tak ať se daří !
Myslím, že ty pocity jsou vlastně pomalu u každýho kvetení
Každý čekáme, kdy už to bude a každý den popotahujeme stvoly o kousíček