Nejen orchideje jsou krásné
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejen orchideje jsou krásné
Díky za název- hned si to zaznamenávám 
Kaktusy už se také probírají postupně ze zimního spánku. Něco málo ze skleníku.
Bílá forma Mammillaria senilis na čtvrtém snímku shora je mezi kaktusáři hodně vzácná.
Bílá forma Mammillaria senilis na čtvrtém snímku shora je mezi kaktusáři hodně vzácná.
Naposledy upravil(a) zaruba dne úte 09. dub 2019 20:12:45, celkem upraveno 2 x.
A ještě trocha.
Zárubo, paráda
Červeně kvetoucí Mammillaria senilis je krásnější než ta bíle kvetoucí. Bílá je ale vzácnější a i hůře pěstovatelná.
Zaruba: paráda, teším sa na ďalšie 
Ze Sár obdivuji nejvíce leucophyllu a její barevné variace. Teprve mi rozkvétají a nové konvice jsou v začátku.
Jinak oboje super.
Tragedie je, že se mi postupně líbí kde co. A tak přes olivovníky, vánoční hvězdu, cykasy. palmy ap. jsem si pořídil nově Yucca rostrata a zakrslou višeň jako bonsai. Yucca je krásně modrošedá a v květináči by měla vydržet alespoň -5°C jako olivovníky. Ty již raší a nasazují na květ. Letos jsem je měl skoro celou zimu venku.
Vše se mi líbí ale kam s tím?
Na kaktusech jsou někdy plody větší ozdobou nežli květy.
Jinak oboje super.
Tragedie je, že se mi postupně líbí kde co. A tak přes olivovníky, vánoční hvězdu, cykasy. palmy ap. jsem si pořídil nově Yucca rostrata a zakrslou višeň jako bonsai. Yucca je krásně modrošedá a v květináči by měla vydržet alespoň -5°C jako olivovníky. Ty již raší a nasazují na květ. Letos jsem je měl skoro celou zimu venku.
Vše se mi líbí ale kam s tím?
Na kaktusech jsou někdy plody větší ozdobou nežli květy.
Sarracenia leucophylla mi kvetou ale nové láčky se teprve vytvářejí.