NE NE ty sídlí jinde.Koukněte měla jsem kliku.
Asi v 21.30 kouká sousedka v Dělnický ulici oknem ven.Najedou viděla vzduchový vír-bílé něco co se točí.Proletělo to celou ulicí.Byla to jen chvilka.Já jsem koukala na tv.nějaký randál byl ,pak jakoby vzduchový tlak i do zz .Nevěnovala jsme tomu pozornost ani v té chvíli kdy mě manžel říká –hele teď tady něco letělo okolo baráku nad sousedem a točilo se to.Jo jasně ha ha.Tak jsme se šli podívat ven .Docela mazec sousedi naproti nám mají celou jednu stranu střechy z pálené tašky dole .Ještě v noci opravují z náhradních .Mám jednu fotku jak vypadá dům ráno vedle toho souseda -bydlí tam starší pán vdovec.Každý něco měl na domu.Někdo vymlácený okna ,v oteplení domu v polystyrénu zapíchaný ostrý předměty –většinou tašky.Na ulici trámy ,satelity ,různý trubky ,sklo kousky tašek ze střech.Pobíhající požárníci , policie ,sousedi ,chlap v dlouhým černým kabátu který si vše točil.Strašně jsem se pak lekla máme rohový dům do ulice Dělnická a Koželužská-tam mám zimní zahradu.Fuj šlo to jinou ulicí . Máme jen na garáži urvanou lepenku –odletěl kus k sousedce.Jak tam tak chodíme soused říká—a hned jsou plný ulice co?Vykuleně říkám synovi ještě že mě to neodneslo skleník.On na to –prosím tě tady lítaj střechy a ty se staráš o skleník .

Ta fotka na netu ta kupa čehosi je střecha z protějšího domu –tam to dopadlo asi nejhůř.Dneska jsem šla okolo vedle barák na kterým není ani ń škody vedle barák střecha v čudu.Dneska už lidi baráky opravují .Doufám že se dalších 100let nic podobného nestane.Tím nechci říci ,že tu budu tak dlouho