A hlavně ty filmy o cypripediích, to je něco... Ale zpět k H. radiata. Pochlubte se svými úspěchy. Momentálně ji má Bakker a já bych ji hrozně rád zkusil Hezký den Pavel
Tak já se "pochlubím" - v sezoně dobrý, ale přezimování se mi nepovedlo. Teplota v chladničce nejspíš vyhovovala, ale vyschly, bále jsem se udržet je vlhčí kvůli plísním
V Drážďanech měl Hanajima pytlík s 20 hlízkami za 20E. Tomu se nedalo odolat. Pomažou pěkně do rašeliniště a jestli budou chtít, tak porostou Hezký den Pavel
Koukala jsem tam na ně taky, cena dobrá. V rašeliništi se jim bude určitě líbit. A dejte pak vědět, jak zvládly přezimování. Chystáte se nechat je tam i přes zimu? To kvetení je rozkošné, fakt jsou to krásné holubičky
Zdravím. Před časem jsem si objednal tři hlízky Habenaria radiata a zatím je mám v živém rašeliníku.Mohl by někdo poradit nějaký vhodný substrát?Už pouští kořínky,ale rašeliník asi není to pravé.Díky.
Sice trochu se zpožděním, ale přece. První kvítek v Drážďanech zakoupených rostlin a hnedle poté zasazených do živého rašeliníku v zahradním rašeliništi. Hezký den Pavel