Dend. nobile-indukce kvetu

Bulbophyllum, Cirrhopetalum, Dendrobium ...
Odpovědět
kembis

Re: Dend. nobile-indukce kvetu

Příspěvek od kembis »

tak uz kvete a krasne provoni cely byt :P - neni nad prirodni osvezovace vzduchu :mrgreen: Mam navic jeste 3 nody asi 10-15cm jestli nekdo nechce?
Přílohy
DSC03490.JPG
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

To je nádhera. Takhle to vypadá úžasně
Renča

Příspěvek od Renča »

kembis píše:tak uz kvete a krasne provoni cely byt :P - neni nad prirodni osvezovace vzduchu :mrgreen: Mam navic jeste 3 nody asi 10-15cm jestli nekdo nechce?

Já bych si jeden odkoupila pokud již nepíšu pozdě. Kolik by jsi za něj asi tak chtěl??????? Moc díky za odpověď.Jinak Moc krásné palec nahoru
Mějte se sluníčkově Renča
Teta

Příspěvek od Teta »

Tak to je tedy kus, gratulace veliká!
Danicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danicka »

Moje dendro dopadlo podle ocekavani zase s keikami,ale to tak nevadi.Jeste ma dole u pahlizek 4 nove rostlinky.Mela jsem celkem 3.To prvni velke bile,co melo loni hodne keiek,tak po napadeni trasnenkou i po opakovanem zasahu temer zaslo-zbyly takove seschle mini pahlizky,tak jsem ho odnesla do jednoho kvetinarstvi do skleniku,pac mi ho bylo lito vyhodit-tak at to udelaji radeji oni. Druhe jeste preziva o dvou pahlizach a jedne nove keice no a tohle treti ma 4 nove pahlizy od lonka a ted tuhle drobotinu,trasnenku prezilo.Jestli mi chcipnou i tahle,tak s nimi koncim.Holt nekdo umi,nekdo ne.
Přílohy
Dendr.nobile keiky detail.JPG
Odpovědět