Doprovodné rostliny
Re: Doprovodné rostliny
Letnění na domečku pro čmeláky, ti hnízdí raději na dvorku mezi kamenama za hromadou suchého roští, proti gustu....
Další z krásných rostlin
Moc pěkný!
Od pana Ježka.
Ale to je krásná kytička. Zkoušela jsi ji množit?
Nezkoušela, měla jsem dvě a jednu jsem opomněla zalít v těch vedrech a byla hotová. Je dost náročná na vlhko. Mohu zkusit strčit větvičku někam do substrátu k něčemu, jestli se chytne.
Je moc hezká. Ale jestli je náročná na vlhko, tak ji nestříhej, pro mne by nebyla. Víš, jak tu mám sucho.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Maty26 píše:A ještě bych se zeptal (pokud nevadí, že je to mimo téma diskuse), viděl jsem u vás i Senecio - starček převislý, což vlastně není epifyt, ale sukulent z jižní Afriky. Jak se mu tedy daří v "epifytní kultuře"?
Mám Senecio rowleanus ale v nízké mističce v substrátu.Jen mě napadlo i Dischidii s drobnějším listem je víc např.Dischidia hirta. Ale neradím
Děkuji moc za informace a fotky
Mně se upřímně více líbí ty dischide s velkými listy nebo vaky, jsou takové zajímavější. Ale shání se docela blbě, takže jsem rád alespoň za něco. Ještě by se mi líbila Marcgravia, ale to je ten samý případ
Mně se upřímně více líbí ty dischide s velkými listy nebo vaky, jsou takové zajímavější. Ale shání se docela blbě, takže jsem rád alespoň za něco. Ještě by se mi líbila Marcgravia, ale to je ten samý případ
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Maty26 píše: Ještě by se mi líbila Marcgravia,
Ta je krásná, ale bohužel mě umřela.Njn.