Právě kvete 11
Re: Právě kvete 11
Krásné je .. 
Další krásky a také plně rozkvetlá potvůrka dle jednoho zdejšího názoru (dle pysku) zřejmě virozní, takže přidávám i detail pysku, protože virozní opravdu není.
No a něco ze zahrádky. Cypr. calceolus potvůrka letos lenošilo a teprve leze (vlevo od rozkvetlého)
Úžasná coelogyne !
Sedirea nezaslouženě - kupována na jaře v Troji s minipoupátkem, nádherně voní. Brzy jsem ji ustříhla, kytka se mi zdá na kvetení mladá. Cattleya je trochu pomuchlaná, větrem spadla. Leptotes i pafík jsou vděční, kvetou naprosto pravidelně.
Martina
Martina
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Míra píše:Další krásky a také plně rozkvetlá potvůrka dle jednoho zdejšího názoru (dle pysku) zřejmě virozní, takže přidávám i detail pysku, protože virozní opravdu není.
Je-li to tentýž květ, tak tam opravdu nic špatného nevidím.
Nepamatuji si, který květ jsem fotil tehdy ale je to jedna rostlina a květy jsou všechny stejné.
Všechna kvetení krásná
Pekné kvety.
Ale celkom by ma zaujimalo, prečo moja Sedirea (pomerne staršia rastlina) stále nekvitne ? Na nete pritom možno bežne vidieť kvitnúť mladé rastl. ...
A Renanthera monach. to isté.
Ale celkom by ma zaujimalo, prečo moja Sedirea (pomerne staršia rastlina) stále nekvitne ? Na nete pritom možno bežne vidieť kvitnúť mladé rastl. ...
A Renanthera monach. to isté.
Hezké kvetení!