střevíčníky
Re: střevíčníky
Ľudia,ako to robíte,že vám to tak krásne kvitne...?Ja som už dva zahubila a tretí len vegetuje.O takých kvetoch môžem len snívať.Som z toho jeleň...
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Natasha píše::D Ale švindel veľmi príjemný.
U mňa kvitol jediný paph. viac kvetmi naraz, dobre mu rastú nové ružice. U ostatných, ktoré mám, je to horšie.
Paph no name, pre mňa Trojhlavá saň:
ty jsou taky moc pěkné ! tak ať se dál daří.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Pavle, dobrý, pěkně jsi nás převezl ! Ale takový neškodný fórky mám ráda. Teda doufám, že z té první fotky někoho netrefil šlak 
Natašo, paphiopedilum máš moc pěkné,,,,,,
Evi o mě se trochu pokoušel
To nevadí,že nás Pavel vypekl,měli jsme si toho všimnout,vždyt je to vidět,teda až nás na to upozornil
Stejně je to nádhera...
Natašo a tobě taky gratuluju,jsou moc krásní!
Natašo a tobě taky gratuluju,jsou moc krásní!
Ráno když jsem v rychlosti shlédla Pavlovu fotku se o mě pokoušely mdloby a přemýšlela jsem jestli toho nemám nechat, že něco takového v životě nedocílím. Teď jsem se trochu uklidnila. Oběma blahopřeju nádhera. To já se těším na 1 poupě, které denně vytahuju očima. Kdo umí ten umí. 
pavelheger píše:Tak se konečně taky můžu pochlubit letošní bohatou úrodou. Hromadně mi vykvetlo primární křížení Paph. Lathamianum = P. spicerianum x P. villosum
Hezký den
Pavel
Tak to je fakt úúúžasný!!!
Pro Haniko- tu konstukci jsem stvořila z bambusových tyčí. Podívám se , jestli to nemám někde víc vidět.
- miro
- Kontaktovat uživatele:
TAK TO JE NADHERA!!!!
pavelheger píše:Tak se konečně taky můžu pochlubit letošní bohatou úrodou. Hromadně mi vykvetlo primární křížení Paph. Lathamianum = P. spicerianum x P. villosum
Hezký den
Pavel
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/