epifitní košíček
Re: Coryanthes
Ano,přesně ten jsem myslela. Tak jsi mě nepotěšila
. A z čeho jsou vyrobené, třeba bych to taky zvládla 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Coryanthes
AHOJ.Mám košíky 2druhy -jeden je koupen v Tescu za 150kč-tuším Je to nějaká výroba z Číny . Nerez -mám v něm kytky -koše zatím nerezatí. Byly to koše na ovoce-to bylo na cedulce.Koupeno v oddělení -domácí potřeby nebo věci do kuchyně. To je ten stříbrný. Zelený je domácí výroba materiál je z Hornbachu -pletivo .Výhoda je, že se dají dělat různé velikosti a tvary. Proto mám v tomto vyrobeném košíku i Coryanthes .Podle velikosti kytky se udělá koš-to mě přijde dobrý .
Re: epifitní košíček
Haki, moc děkuji za odpověď. Jsi moc šikovná a tak to zkusím taky z pletiva. Uvidíme, jak mi to půjde.
miro píše:no tak rozpadnout se to teda nerozpadne. pojistil jsem to sim dratkem)
Miro, ten dratek, manzel vyrobil precizni kosicek, ale hranolky spojil silnym medenym dratem. Myslim, ze by ta med delala paseku. Dekuji za radu. Lipo
- miro
- Kontaktovat uživatele:
neni zac. kosik uz funguje 3 roky a zadny problem. vubec se nerozpada,dratek drzi taky pevne,jsem hodne spokojen.
lipo píše:miro píše:no tak rozpadnout se to teda nerozpadne. pojistil jsem to sim dratkem)
Miro, ten dratek, manzel vyrobil precizni kosicek, ale hranolky spojil silnym medenym dratem. Myslim, ze by ta med delala paseku. Dekuji za radu. Lipo
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
miro píše:neni zac. kosik uz funguje 3 roky a zadny problem. vubec se nerozpada,dratek drzi taky pevne,jsem hodne spokojen.lipo píše:miro píše:no tak rozpadnout se to teda nerozpadne. pojistil jsem to sim dratkem)
Myslela jsem med a rostliny. Jestli se nebude nejaka sloucenina medi uvolnovat do substratu a neblaze pusobit.
Měděnými drátky se běžně navazují epifytní rostliny k podložce a nijak jim to nevadí.
radzak píše:Měděnými drátky se běžně navazují epifytní rostliny k podložce a nijak jim to nevadí.
Dekuji za informaci. Ted abych to zatajila, manzel to uz predelal potahovanym dratem, nebo se bude moc skaredit.
Lipo