pavelheger píše:Radku, to by určitě fungovalo mnohem lépe než ten můj nesmysl, ale nevyřešilo by to (alespoň v mém případě) hlavní důvod, proč to celé dělám. Potřebuji totiž dostat kytky do vzduchu (bo stoly se už zaplnily ) a nemůžu je zalévat postřikováním, jak se to běžně dělá ve skleníku. A namáčení jde jen u několika rostlin. Hezký den Pavel
Pavle, rozumím, že místa nepřibývá . Spíš jsem reagoval na drromana. Pro vlhkomilné rostliny by to bylo téměř ideální.
No já jsem na tom z místem asi ještě hůř,idea je to krásná,jenže na zimu mi musí stačit okno v paneláku(2,5m),v létě je prakticky všechno venku na balkóně.
drroman píše:No já jsem na tom z místem asi ještě hůř,idea je to krásná,jenže na zimu mi musí stačit okno v paneláku(2,5m),v létě je prakticky všechno venku na balkóně.
Takhle se dá dost místa ušetřit. Trubka postavená na výšku zabere místo jednoho květináče a dá se na ní navázat celkem dost orchidejí.
a kde chceš sehnat neglazurované? já si koupil na tenhle ůčel novodurovou trubku na klimatizace a digestoře tu hranatou a jen sehnat ty blbý knoty a zajít do lesa pro mech a mám to hotovo...až to dokutím tak dám fotky
orchidejky už nejsou u mě jen koníček, ale už přerostly ve slona