Phragmipedium kovachii
Re: Phragmipedium kovachii
Už sa neviem dočkať...
Po krátké pauze pokračování, ne že bych někam odcestoval , ale vývoj je plynulý a tak jsem udělal pauzu. Sám jsem zvědavý, co z toho bude. Stvoly vyrazily i další kytky kovachii x
Je to tedy napínáček
no,vypadá to pěkně...
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
už aby to bylo
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Chodím pořád nakukovat i když vím,že tak honem to nebude 
Tak jsem zkusil vyfotit obě kytky najednou, jsou od sebe vzdálené asi 30 cm tak se to moc nepovedlo. Nicméně udělaly zajimavý obrat. Nasmerovaly se k severnímu oknu , asi skutečně mají rády chládek, byť se jim tohoto roku, toho moc nedostává.
Tak to je zajímavé, že by to v tuhle dobu už byl takový rozdíl? Doteď bylo venku fakt dost teplo, ani na té severní straně to nebylo nijak výrazně jiné. Ale o fous jo, to je fakt. Asi to vnímají
Zdá se, že už to neroste do výšky ( neměřil jsem to ) , ale začínají se vyvíjet pupeny a jsou chlupaté . Je to pořád nerovnoměrně zašpiněné nějakým bílým povlakem , nic živého tam nevidím.
Vývoj květního stvolu zde přiložený byl sledován na kytce č.2. Jednička se "přidala" až později a bere to hopem. Křížení naposled , ale taky spěchá , aby to bylo vše vykvetlo najednou
Vývoj květního stvolu zde přiložený byl sledován na kytce č.2. Jednička se "přidala" až později a bere to hopem. Křížení naposled , ale taky spěchá , aby to bylo vše vykvetlo najednou
No, pořád lepší, moc se na květy těším.