Nové kříženiny
Re: Nové kříženiny
Krásná kytka
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Provedené křížení P. philippinense x P. hookerae. Když se to povede, snad pozůstalí ocení.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Další svatební foto, nevěsta vlevo. Potomek už má registrované jméno, Cyttleychea Marie Lent.
Vidím, že ženicha (krásného!) dodala Zdenka. Tak všechno nejlepší novomanželům a do roka výsevPaphio píše:Další svatební foto, nevěsta vlevo. Potomek už má registrované jméno, Cyttleychea Marie Lent.
T.
Vidím, že ženicha (krásného!) dodala Zdenka. Tak všechno nejlepší novomanželům a do roka výsevtommy píše:Paphio píše:Další svatební foto, nevěsta vlevo. Potomek už má registrované jméno, Cyttleychea Marie Lent.
T.[/quote
Poznal jste
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Moje repete starého křížení C. aurantiaca x Rh. glauca, vykvetlo u p. J., děkuji za foto.
Oranžové a červené C. dávají při křížení s Rhyncholaeliemi a Brassavolami nejčastěji zlatožlutou.
Oranžové a červené C. dávají při křížení s Rhyncholaeliemi a Brassavolami nejčastěji zlatožlutou.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné. Nečekal bych, že budou z dalšího křížení až tak velké rozdíly.
Taky mi letos kvete. Květ už je trochu zavadlý, kvetla směrem od uličky, takže jsem si jí všiml až na poslední chvíli. Mám myslím 4 různé semenáče, tak jsem zvědav, jestli budou trochu varírovat (pokud mi tedy ty ostatní někdy vykvetou, moc je nerozmazluji).Paphio píše:Moje repete starého křížení C. aurantiaca x Rh. glauca, vykvetlo u p. J., děkuji za foto.
T.