Dendrobium laevifolium
Re: Dendrobium laevifolium
Marto moc pěkné, mě celkem prirusta a nechce trochu chladněji na indukci? Moc děkuji za řadu...Vera
já ho mám v pokoji s teplotou max 20 st,noční pokles,netopíme...je na okně,zatím bez stínění...myslím,že bych chtělo vyšší vlhkost,což samozřejmě nechci/občas 70%/...někde jsem četla,že má rádo rosení,takže ho každé ráno porosím na listy,ale...je blízko malého ventilátorku..myslím,že jsem se zbavila i sviluší
toto jsou květy z července 2015...kvetlo do listopadu a hned nasadilo nové

toto jsou květy z července 2015...kvetlo do listopadu a hned nasadilo nové
Moc děkuji za řádu, mas ho překrásné
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je naprosto luxusní kytka!!!
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
nádhera..
Mám objednáno Dendrobium victoriae-reginae x Dend. laevifolium z Pokojovek,samostatně nemám ani jedno..jak myslíte,že mu bude nejlépe? Teplota ? vlhkost?
Aničko, tohoto křížence mám, pěstuju ho temperovaně, takže něco mezi. Ale jednoznačně chce víc vody než běžná dendrobia. Ale docela zřetelně si o to samo říká. Takže zalévám sice jednou za týden, ale v substrátu má přidaný rašeliník, aby to vydrželo trošku déle. Když se mi zdá hodně vyschlé (teď v létě), v průběhu týdne porosím substrát
Zdenka píše:Aničko, tohoto křížence mám, pěstuju ho temperovaně, takže něco mezi. Ale jednoznačně chce víc vody než běžná dendrobia. Ale docela zřetelně si o to samo říká. Takže zalévám sice jednou za týden, ale v substrátu má přidaný rašeliník, aby to vydrželo trošku déle. Když se mi zdá hodně vyschlé (teď v létě), v průběhu týdne porosím substrát
Zdeničko,děkuji moc za info..kvetla už Ti ta kytka?
Děkuji moc,no z té modré to moc nepobralo..ale je hezké