Vanda
Re: Vanda
Kvetinka: Tu modrou kterou mám v ZZ mají občas u nás v Bauhausu. Je to ta "Blue Magic", která je skutečně modrá s takovou světlejší žilnatinou v květech. Květy má obrovské až 13cm. Jinde, třeba v OBI nebo jiném marketu jsem ji ani neviděl, v prodeji je dost vzácná. Dokonce ani na výstavě v Troji ji neměli. Když ji v Bauhausu mají tak je většinou ve skle za cca 1400,-Kč. Jednou jsem ji ale už viděl i samostatně za cca 900,-Kč. Je ale nádherná a do sbírky by Vám slušela 
Stále mi ještě kvete tak ji sem dám. Já ji považuji za snad vůbec nejhezčí i když je to dost relativní. Pořídil jsem si ji, protože jsem prostě neodolal i když pro ni nemám ani podmínky a otrocky jí rosím kořeny.
Celá se musí fotit na pokračování
Stále mi ještě kvete tak ji sem dám. Já ji považuji za snad vůbec nejhezčí i když je to dost relativní. Pořídil jsem si ji, protože jsem prostě neodolal i když pro ni nemám ani podmínky a otrocky jí rosím kořeny.
Celá se musí fotit na pokračování
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vanda
myslím, že koupit Blue Magic není problém. např. http://www.pokojovky.cz/pokojovky/eshop ... Blue-Magic