Zkušenosti s prodejci orchidejí

Ostatní témata, která s orchidejemi třeba ani vůbec nesouvisí.
Odpovědět
Kvetinka

Re: Zkušenosti s prodejci orchidejí

Příspěvek od Kvetinka »

Tiez som spokojna s Orchids&More, parkrat som si od nich objednala. Rastliny pekne, velke a casto prijatelna cena. Objednala som si aj teraz v letnom vypredaji. Plati sa fakturou, cize az po rozbaleni, skontolovani rastlin. Aj reklamacie uznavaju.
Ani

Příspěvek od Ani »

Taky mám od OM pár rostlin,ale doprava je dost drahá pro mně..:(
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Je vždycky lepší, když se pár lidí domluví a vezmou to najednou
Paphio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paphio »

Nechal jsem si poslat pár kytek od MSB Orchideen- http://msb-orchideen.de/ - spokojenost.
zaruba

Příspěvek od zaruba »

V msb-orchideen mají ale v botanice o dost menší sortiment nežli v O+M.
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Paphio píše:Nechal jsem si poslat pár kytek od MSB Orchideen- http://msb-orchideen.de/ - spokojenost.

Mají pěkné Encyklie.....
zaruba

Příspěvek od zaruba »

WP_20160921_002.jpg
WP_20160921_004.jpg
Tak jsem si znovu objednal nějaké kytičky od Orchids&more. Minule Haki psala, že s nimi nemá dobrou zkušenost, ale týkalo se to střevíců a toho, že neseděly druhy, nebo něco takového. Já jsem byl opět spokojen na 100%! Dokonce jelikož jsem od nich letos již objednal tak z 18Euro poštovného mi odečetli 10Euro. Tak krásné a veliké rostliny které jsem dostal jsem opravdu po zkušenostech s jinými prodejci neočekával. Každá rostlina sice stála okolo 15Euro, tedy cca něco přes 400kč. I za 500kč bych byl s těmito rostlinami spokojený. Co je platné když jinde zaplatím 250kč ale dostanu blechu v žalostném stavu, která se k těmto rostlinám přiblíží tak za dva roky úspěšného pěstování.
Šlo o pět rostlin: 2x Oncidium cebolleta, 2x Oncidium nanum, 1x Trichocentrum tigrinum. Platba až po rozbalení zásilky. Nevím jak fungovali dříve, ale připadá mi, že tato firma pochopila, že napálit zákazníka se nevyplatí. Pokud budu něco shánět a oni budou mít rostlinu v nabídce tak nikoho jiného nehledám a rád si zaplatím i poštovné. Radost z pěkných kytek mi to bohatě vynahradí.
Přikládám dvě fota, která hovoří za vše.
Karlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karlos »

T. tigrinum dobrá volba! Měl jsem ho od Ecuagenry, nebo Peruflory a rostlo mi i v horších světelných podmínkách naprosto skvěle, navázané jen tak na holé kůře. Vytvářelo mnoho kořenů jak na kůře, tak trčících do prostoru a pravidelně kvetlo. Musel jsem jej vyhodit pro podezření na virózu, ale od O&M jej mám znovu:-) Je to nezmar a moc pěkně kvete.
zaruba

Příspěvek od zaruba »

Nemáte někdo zkušenost s firmou elsner-orchideen.de ? Chtěl bych si u nich něco objednat.
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Pěkné rostliny, rychlé jednání, platba až po dodání, i když nevím, jestli při první dodávce. To si nepamatuju.
Odpovědět