FOTKY PODLE NÁLADY

Ostatní témata, která s orchidejemi třeba ani vůbec nesouvisí.
Zamčeno
evulka

Re: FOTKY PODLE NÁLADY

Příspěvek od evulka »

Kaktusy nemám moc ráda nemůžu na ně sahat mají pichláky :x i když květy mají nádherné :P
Karlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karlos »

Vaclav: Když píšete o barvě rašeliníku, vzpoměl jsem si na jednu fotku z tater, ale je asi 7 let stará.
Přílohy
sphagnum.JPG
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

Tak když jde o ty vzpomínky jen lehce odbočím ;) od velice potřebného rašeliníku.
V Barrandovských ateliérech(2008) se slavnostně vyhlašovaly výsledky kadeřnické soutěže Trend Vision Award-soutěžící v kategorii nad 30 let .Byli jsme pozvaný na čumendu a já teď ukážu část kadeřnického umění v podobě modelky která vyhrála.Vždycky je vyhlášeno téma a je to týmová práce .Od hlavy až k patě.Není to myšleno jako nositelné ale jako ukázka nápadu , tvořivosti ,trpělivosti a dřiny určitě i ze strany modelky.Dodám i peněz na to vynaložených .Za mě hluboká poklona-prostě nádhera.
Přílohy
1.jpg
22.jpg
evulka

Příspěvek od evulka »

Krásné umělecké dílo, opravdu ,ale nosit bych to nechtěla :P
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

Musim se přiznat, že i krásná modelka. JAJ....
Karlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karlos »

Moc umělé, jako dnešní doba, lidi už neví co by. Copak ten patvar drží pohromadě? Že by polystyrenová koule, nebo nafouklý balónek?
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Zase jste si nepřečetl komentář :D není to míněno jako nositelný účes,spíš jako umělecké dílo
hanka2

Příspěvek od hanka2 »

Olaw,to nebude modelkou,ale tunou makeupu.. :lol: Jinak spíš obdivuju jak si s těmi vlasy dokáže člověk vyhrát..tolik trpělivosti bych neměla...
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

Jejda tak se foto líbilo. Vysvětlím vše - určitě jsou dovoleny vlasové náhražky ,podložky atd.ostatní bude tajemství tvořitele. Ale finta je v tom provedení (ano jak to vlastně drží?)vyhlazení to nebude sranda a nápadu.Modelky se připravovaly v zákulisí už od rána.Myslím že vše začalo tak okolo 18hod. Dokončovalo se na podiu.A musím říci že po soutěži modelky a všichni co se na soutěži podílejí chodí ještě na raut ,který je uspořádán poté. Modelce vše drželo celý večer.A to už byl jejich salon trošku rozveselen .No já se ani nedivím.Ale jsou to lidi kteří mají na vše tvrdou přípravu , vědí jak na to.
K té kráse- jen make-up to není. Modelka by měla být vždy nějak výrazově zajímavá-pak to stačí jen trochu doladit. A pravda tohle byla pěkná holčina.Oba kteří na ni pracují jsou kadeřníci. V tomto případě byl kadeřník i tvůrce vizáže. Museli to strašně dlouho trénovat.Ale všude kde chce člověk nějak vyniknout musí hodně na sobě makat- a to myslím bude platit všude. ;)
Teta

Příspěvek od Teta »

Vypadá to úžasně. Kloubouk dolů před tvůrci. Připadá mi, že je snad umělá - jak je dokonalá. Děvče je ale určitě krásné i bez make-upu.
Pěkné dílko!
Zamčeno