Právě kvete 14
Re: Právě kvete 14
Ale koukat se na to dá, i když chápu, že vaše sofronitisy a kačeny jsou vám bližší... Já kdysi koupil tohle, líbil se mi pysk, květy nebyly tenkrát plně otevřené, takže jsem si myslel, že ty tepaly nebudou tak zelené... No, jsou ještě zelenější, než na fotce, ale kytka už u mne zůstala, ale nadšený z ní nejsem...Ivo píše:Tak nevím co se na tom těm manželkám líbí.
Ale musím to strpět...
T.
Zdravím,tommy píše:Ale koukat se na to dá, i když chápu, že vaše sofronitisy a kačeny jsou vám bližší... Já kdysi koupil tohle, líbil se mi pysk, květy nebyly tenkrát plně otevřené, takže jsem si myslel, že ty tepaly nebudou tak zelené... No, jsou ještě zelenější, než na fotce, ale kytka už u mne zůstala, ale nadšený z ní nejsem...Ivo píše:Tak nevím co se na tom těm manželkám líbí.
Ale musím to strpět...
T.
tak tak, má ta moje žena něco podobného.
Ale je docela hezky žluté. Poze jeden výhon a to to hnojím - jak mi radili kamarádi - na 750microSiemens/cm 30/10/10.
L. flava.
Měla to být milleri, ale věřte těm kšeftařům.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale zase je to krásná kytka.Ivo píše: Měla to být milleri, ale věřte těm kšeftařům.
Millerku mám (tedy doufám že je to ona), dovedl bych oddělit.
Hezký den
Pavel
Jo, to znám. Já takhle naletěl s Coelogyne usitana.Ivo píše: L. flava.
Jaký používáte substrát, prosím? Čistě anorganický? Jinak krása, obě lélie. A i to cymbo se mi líbí, mám rád tyhle kontrasty mezi výrazným pyskem a uniformním zbytkem.pavelheger píše: Ale zase je to krásná kytka.
Millerku mám (tedy doufám že je to ona), dovedl bych oddělit.
Hezký den
Pavel
Díky, T.
Naposledy upravil(a) tommy dne pát 17. led 2025 20:49:43, celkem upraveno 1 x.
Tak tahle kytka opravdu obrazila, udělala dvě nové pahlízy a jedna z nich je opravdu pěkná a veliká, takže jsem v nadějitommy píše:Já si vloni na jaře koupil Snow Queen 'Black Lip', přišla mi "jednopahlízová" kytka, a letos vystrčila jeden stvol se čtyřmi květy. Hned po rozvití jsem ho ušmikl a budu doufat, že pahlíza obrazí. Kořeny má bohaté, tak snad to dopadne.T.
T.
Krásný sofronitis a HAKI, pěkná pafíčko. A oceňuji i ten ripsalis
.
T.
T.