Je fakt, že z důvodu velmi dlouhého stvolu jsem jí přestěhoval o metr dál od okna. Kdyby to tak bylo, tak by to bylo moc fajn. Pokusím se jí dát zpět na světlo, jestli ty ostatní budou normální, ale pochybuju.
olaw píše:Je fakt, že z důvodu velmi dlouhého stvolu jsem jí přestěhoval o metr dál od okna. Kdyby to tak bylo, tak by to bylo moc fajn. Pokusím se jí dát zpět na světlo, jestli ty ostatní budou normální, ale pochybuju.
olaw píše:Je fakt, že z důvodu velmi dlouhého stvolu jsem jí přestěhoval o metr dál od okna. Kdyby to tak bylo, tak by to bylo moc fajn. Pokusím se jí dát zpět na světlo, jestli ty ostatní budou normální, ale pochybuju.
Moje cattleya maxima (zdá se mi) uvadla letos nějak rychleji- myslím tak po 7-10 dnech. Přikládám foto dosud neopadlých květů. Rád bych znal názor hlavně paphia, jestli to je běžné vadnutí listů nebo známka virozy. Listy jsou pěkné, květy nebyly deformované ani po rozvinutí neměly barevné změny. Květů bylo hodně, ale letos se mi zdály menší. dík za odpověd David