střevíčníky
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: střevíčníky
začínají nakvétat paphiopedilum. Ten vlevo a uprostřed (paph. King Arthur) je moje kvetení, ten vpravo je nový přírůstek.
Všeci jsou fešáci,paráda,gratuluju! 
Co dodat, blahopřání, krásné, ať se daří 
Moc hezký! Dnes jsem fotila nakvétání, je to bílý, ale nevím, zdali úplně. Tak až rozkvete[/attachment]
Evi, máte ich veľmi pekné,sú náročné na pestovanie?Nina,keď rozkvitne určite pošlite foto.
-
vera pokorna
Pro Evu J. - Jak dlouho máte King Arthura? Já ho mám již 3. rok, letos mi kvetl v zimě poprvé, letním ho v zástřešku, ale roste strašně, ale strašně pomalu. V podstatě jedna růžice rok. Vám Taky? A mám ho v zimě na parapetu v chodbě, kde je cca 15st. ale nevím, jestli je to tak správně. Třeba by snesl zimování i 18st až 20st., ale někde jsem se dočetla, že je po jednom z rodičů chladnomilnější. Jak ho přes zimu pěstujete vy?
Díky za odp.
Díky za odp.
nina píše:Moc hezký! Dnes jsem fotila nakvétání, je to bílý, ale nevím, zdali úplně. Tak až rozkvete[/attachment]
Ahoj Nino, za vyfoceným papučkem v košíčku je super konstrukce na zavěšení květináčků. Neměla byste fotečku, kde by toho bylo více vidět?
Hana
Evi moc krásně kvetou, já mám paph.King Arthur, ale špatně roste natož kvete i když teď je to trochu lepší než na podzim, moc gratuluji mě papuče nejdou.
Nino těším se až rozkvete, bílý musí být krásný
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak se konečně taky můžu pochlubit letošní bohatou úrodou. Hromadně mi vykvetlo primární křížení Paph. Lathamianum = P. spicerianum x P. villosum
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel