Rhynchostele rossii
Re: Rhynchostele rossii
Olaw,krásná kytička!Snad mi jednou taky tak krásně pokvete.. 
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Krásné květy!!!

Jardo, je přenádherná. 
Gratuluju, je moc pěkné
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Jardo, paráda ! Velká gratulace.
Lemboglossum ehrenbergii se liší od rossii snad jen velikostí. Na druhé fotce srovnání ehrenbergii s rossii.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Radku, ta to je moc pěkné. A velikost květů je přibližně stejná ? Nebo rossii je má menší ? Ehrenbergii mám také, tak to se mám na co těšit.
EvaJ píše:Radku, ta to je moc pěkné. A velikost květů je přibližně stejná ? Nebo rossii je má menší ? Ehrenbergii mám také, tak to se mám na co těšit.
Ten spodní květ na druhé fotce je ehrenbergii, ostatní jsou rossii. Jsou skoro stejně velké.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
radzak píše:EvaJ píše:Radku, ta to je moc pěkné. A velikost květů je přibližně stejná ? Nebo rossii je má menší ? Ehrenbergii mám také, tak to se mám na co těšit.
Ten spodní květ na druhé fotce je ehrenbergii, ostatní jsou rossii. Jsou skoro stejně velké.
jo, už to vidím. to stačí, když se člověk pořádně podívá. ....
radzak píše:Tak přidám prvně kvetoucí Rhynchostele (Lemboglossum) cervantesii. Stvol začal narůstat již na podzim a pak skoro celý zaschl. Už jsem se obával, že půjde do háje. Ale nedávno se probudil a takhle krásně rozkvetl. Květenství je několikrát větší než celá rostlina.
Tady je vidět jak je květenství proti rostlině velké (fotky květů jsou na stránce 4 tohoto tématu).