Kapradiny
Re: Kapradiny
Vypadá to jako kořeny
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Něco z rodu Usnea? Vypadá to jako lišejník, provazovka.......
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Lecanopteris -je to ten co jsem si přivezla z výstavy tento rok.Zatím vytlačuje -pátrací čudlík
Snad je to tak ,že naroste základ listu,pak kořeny a pak se hrizom začne roztahovat a růst -představa je to pěkná, jak dalece pravdivá se ukáže.
HAKI - koukám,že jim také prohlížíš "prdelky" s lupou v ruce...
..."pátrací čudlík"...konečně vím,jak se tomu říká...

..."pátrací čudlík"...konečně vím,jak se tomu říká...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodovala jsem se jestli si ho mám koupit.Na výstavě měli lianu rodu Hoya-ale zvláštní měla velký list který obepínal -kopíroval dřívko.Byla efektní no zvítězil pak Lecanopteris.Třeba s ním bude větší sranda.
Taky mám nějaký - rostou pěkně listy. Ale zatím také čekám, zda "ztloustne" tam, kde má.... 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tak to asi bude?Lecanopteris mirabilis mám nový koupený od p.Ježka .Prý moc nepřirůstá -zatím mě stačí že žije.
Jak mám -Lecanopteris sp -tak jsem ho trochu asi ulila nebo víc porosila .Na novém listu na krajích je trochu vodnatý okraj-ale už to mizí.Bylo to zřejmě i tím poklesem teplot.To přirůstání bude nejhezčí co?
Prosím co je toto za kapradinu, mám ji ve vitríně a byla koupena ve směsce kapradin do terárií
pafka píše:Prosím co je toto za kapradinu, mám ji ve vitríně a byla koupena ve směsce kapradin do terárií
Že by Hemionitis arifolia?